Genieten in Zeeland

Wat is het toch een heerlijke provincie. Zeeland. Daarom, op zondag 29 april aanstaande, een heerlijk vegan evenement op de Grote Markt in Goes. Het staat natuurlijk allang in je agenda, maar we sturen je toch nog even deze herinnering.

Het lijkt mooi weer te worden. We bouwen in het hartje van de markt een gezelige bar, verzorgt door Hop en Pop en Tea and More. Daar omheen komen diverse foodtrucks en foodstands en natuurlijk is een lifestyle event geen lifestyle event zonder heel veel andere duurzame en vegan standhouders. Kom langs en vraag ze alles wat je wil weten. Van energie tot schoenen, van chocolade tot zeep, van plantaardige kaas tot cadeautjes. Het zal er zijn.

Speciaal voor de vegan, vega, lactosevrije, biologische, duurzame, plasticvrije consument, én voor alle geintereseerden. Gratis toegankelijk, van 12.00 tot 19.00 op de grote markt in Goes.

Genomineerd Duurzaamste Bedrijf van Nederland

Soms worden ook wij van Vegenement er even helemaal stil van. We zijn genomineerd voor het Duurzaamste Bedrijf van Nederland en JULLIE kunnen ons helpen met jullie STEM 👉http://duurzaamstebedrijfvannederland.nl/

Wij hopen vooral zowel de zichtbare als de verborgen impact voor mensen, dieren, het milieu en de natuur in te perken op de manieren waar bij goed in zijn: vegan, duurzaam, plasticarm en lief voor zowel dieren als mensen.

Stemmen je op ons? Stem HIER