Hippe dames gezocht

Ben jij die leuke hippe dame?

Heb je zin in een gezellige dag met andere vega(n) singles? Kom dan zeker naar onze Hemelse Hemelvaart. Inmiddels hebben we echt een gezellig aantal aanmeldingen, maar de dames zijn nog in de minderheid. Deze extra oproep is dan ook voor dames die zin in een gezellig dagje uit hebben.

Donderdag 10 mei nodigen we je uit voor dit gezellige Vegadates event in Gouda. We verzamelen om 11.30 op een locatie in de buurt van het station Gouda. De lunch (een royaal belegd vegan broodje) en een drankje zijn inclusief. En, we zullen onderweg nog stoppen voor een extra drankje. Het programma is deels afhankelijk van de grootte van de groep. Rond 17.30 stoppen we vanuit Vegadates. Wie weet, ga je daarna nog gezellig wat eten met iemand waarmee je het supergoed kan vinden?! Dat zouden we supertof vinden, dus laat het zeker even aan ons weten.

Wist je dat Gouda best veel vegan plekjes en bedrijven herbergt? Natuurlijk gaan we je daar meer over vertellen tijdens deze Hemelse dag. Schrijf je snel in, zodat we het goed kunnen voorbereiden.

Schrijf je snel in, dan weet je zeker dat je erbij bent!

Wil je op ons stemmen?

We zijn genomineerd voor het Duurzaamste Bedrijf van Nederland en JULLIE kunnen ons helpen met jullie STEM 👉http://duurzaamstebedrijfvannederland.nl/

Wij hopen vooral zowel de zichtbare als de verborgen impact voor mensen, dieren, het milieu en de natuur in te perken op de manieren waar bij goed in zijn: vegan, duurzaam, plasticarm en lief voor zowel dieren als mensen.

Stemmen je op ons? Stem HIER