Last minute actie Buitengewoon Djoj

Buitengewoon djoj
Het kan je eigenlijk niet ontgaan zijn. Centrum Djoj en Vegenement organiseren het  vegan feelgood festival Buitengewoon Djoj. Lekker even samen ontspannen en genieten van de ontspannende omgeving en de frisse buitenlucht en tussendoor shoppen in onze speciale duurzame vegan pop-upstore van Ditha Bonita? Genieten van de heerlijke maaltijden van Bakblik en De Loving Hut BE en snoepen bij Tea and More?

Het programma is voor iedereen maar niet verplicht. Je mag natuurlijk ook gewoon lekker samen genieten van het gras onder je voeten en de wind door je haren. Maar, als je er dan toch bent kun je natuurlijk ook luisteren naar de grappige Melissa van Vlimmeren (vegan speaker) en in de lotus met Caroline Ligtenberg (Do In Yoga)


We hebben nog wat kaartjes, en natuurlijk willen wij jou de kans geven die te bemachtigen!

Claim jij dit cadeautje ter waarde van 
€150,-?

De eerste 25 nieuwsbrieflezers van Vegenement mogen gratis een weekendje weg! Je betaald alleen je consumptiebonnen. En om het feest compleet te maken, het eten en drinken is natuurlijk volledig vegan! Wees er snel bij. 
Genieten van vegan food & drinks, je onderdompelen in het festivalprogramma en ’s avonds dansen op hartverwarmende wereldmuziek met heerlijke vibes en pakkende grooves.

Dat wil je toch niet missen?
Meld je snel aan via 
www.buitengewoondjoj.nl/actie.

Wacht niet te lang, want op... is op...!