Nieuwe datum Vegenement Rotterdam en info VegFestNL

Nieuwe datum Vegenement Rotterdam

Dat was even schrikken vorige week. Alle voorbereidingen waren in volle gang en het was nog maar twee nachtjes slapen. En toen... stuurden we je een bericht dat we Vegenement Rotterdam hadden afgeblazen in verband met het slechte weer. Er werden diverse waarschuwingen afgegeven, waaronder het artikel van de NOS. Het was onverantwoord geweest het risico te lopen dat bezoekers, standhouders en leveranciers op het plein zouden lopen met de voorspelde zware windstoten, slagregen en het onweer dat op komst zou zijn. Aangezien de standhouders tijd nodig hebben om zo'n dag goed voor te bereiden konden we niet langer afwachten wat het weer zou gaan doen. En, je begrijpt, de veiligheid van onze bezoekers en standhouders gaat boven alles. Er werd besloten het evenement op dat moment te annuleren.

Gelukkig hebben we een nieuwe datum. Zet 25 november snel in je agenda. Het evenement is te volgen op Facebook. Het overzicht van de standhouders zullen we wekelijks updaten op onze website.

Op 25 november zorgen wij voor warme chocolademelk met slagroom, Glühwein en nog veel meer bij de speciale vegan bar. Kom genieten van een plein vol vegan standhouders en een gezellig muziekje. De toegang is gratis, je hoeft je nergens te registreren, er staan geen hekken. Kom jij vast je Sinterklaas, Kerst en andere feestdagen boodschappen doen? Duurzame en diervriendelijke cadeautjes, speciale ingredienten voor de feestmaaltijd en dat natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje van onze cateraars. Wij hebben er zin in, en kijken uit naar jullie komst!

5 jaar Vegenement VegFestNL

Binnen een maand is het zover. De 5e editie van Vegenement VegFestNL. De sprekerszalen zitten alweer bijna volgeboekt met de meest diverse sprekers. Health, activisme, filosofie, dierenleed, verantwoord vegan koken en nog veel meer onderwerpen komen ter sprake dankzij al die sprekers die zo vriendelijk zijn hun kennis en kunde met ons te delen. We verwachten ruim 100 standhouders met de meest uiteenlopende producten en verhalen. Er komt een speciale bibliotheekhoek / boekenwinkel waar je echt alles over veganisme kunt lezen. Er kan gespeeddate worden. En, de uitreiking van de Vegan Awards (NVV) staan natuurlijk ook alweer in de planning. Kortom, een vegan evenement waar toutes vegan Nederland op afkomt. Neem plaats op ons uitgebreide zitveld en ga gezellig netwerken. Wie weet loop je tegen de mascottes van HappyCow, CAS of Melief aan. Ze lopen rond en willen vast en zeker met je op de foto.

Heb je nog geen kaartje? Bestel dat dan snel online. Bestel (en betaal) je voor 1 oktober, dan kost een kaartje slechts €11,- p.p. Vanaf 1 oktober zal dat €12,- worden en aan de deur betaal je €12,50 (alleen cash).

Volg Vegenement VegFestNL ook op Facebook.