Nieuwsbrief april 2017

Veggie Fair & VegeQ

Staan ze al in je agenda? De mooie vegenementen van dit jaar? In deze nieuwsbrief sturen we je een update en de komende maanden zal er nog veel meer informatie volgen. Najaar 2017 wordt een pracht van een veggie evenementenseizoen.

Op 16 en 17 september organiseren wij alweer voor het 5e jaar op rij de Veggie Fair op Landgoed de Olmenhorst. Dit gratis toegankelijke evenement valt samen met de beroemde zelfpluk. Jong en oud kunnen komen genieten van de vele standjes, het podium met sprekers en muziek en dit jaar met een extra verrassing voor de bezoekers.

Nieuw dit jaar is de combinatie met de VegeQ. Vanaf 2011 wordt dit evenement jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vegetariërsbond. Dit jaar zal deze geheel veganistische BBQ plaatsvinden in en om het restaurant op het landgoed. Zorg wel dat je je op tijd inschrijft voor de VegeQ, zodat je zeker bent van een plaatsje. Voor meer informatie en inschrijven? Klik hier.

Wij zijn bijna jarig! Op 12 juni worden we alweer 5 jaar. Wat zijn de jaren snel voorbij gegaan. Om dit te vieren geven wij cadeautjes. Om te beginnen kunnen jullie een standhouder aan een gratis stand helpen. We zullen de lijst standhouders natuurlijk geregeld aanvullen. Je mag maximaal 5 x je stem uitbrengen. Natuurlijk zijn alle standhouders ons even lief, daarom laten we de keus aan jullie over. Tijdens Veggie Fair mogen jullie ook op het terrein nog eens een extra standhouder blij maken met een gratis standje. Doe je mee? Klik hier.

Plant Power is nieuw als partner bij de Veggie Fair. Speciaal voor de Veggie Fair zullen we een speciale glossie jubileum editie van het magazine ontwikkelen. Het magazine zal worden uitgedeeld tijdens de Veggie Fair. Dat wordt natuurlijk een echt collectors item. Reden te meer om dat weekend te reserveren in je agenda en om zo'n gratis A4 magazine te bemachtigen.

Vanaf nu kun je je inschrijven voor VegFestNL


Kun jij ook echt niet wachten tot het weer VegFestNL-tijd is? Wij hebben er enorm veel zin in. Op 28 en 29 oktober, twee dagen van 11.00 tot 19.00 ben je van harte welkom in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs Utrecht. Alweer de 4e editie van dit heerlijke vegenement. Met een riant en gevarieerd sprekersaanbod, een filmzaal, vele standhouders, de uitreiking van de vegan award, kookdemonstraties en echt nog heel veel meer, weten wij zeker dat we je twee dagen kunnen vermaken. Je kunt je kaartje vanaf nu online bestellen. Voor twee dagen vegan pret betaal je slechts €10,- en als je lid bent van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, betaal je slechts €5,-. Je hoeft maar één kaartje te kopen voor het hele weekend!

En natuurlijk vieren we ook bij VegFestNL onze 5e verjaardag. Als je je ticket besteld mag je een standhouder naar keuze een euro cadeau geven. Wij updaten de lijst standhouders regematig en de standhouders die zich al hebben ingeschreven zie je nu al staan.

Tijdens VegFestNL komt er een speciaal Animal Rights magazine uit. Wil je dat gratis A4 glossy magazine vol met handige tips & tricks bemachtigen? Kom dan zeker naar VegFestNL.