Vegenement nieuwsbrief april 2019

Vegenement Goes

Nog maar heel even, en dan kun je weer komen genieten van Vegenement Goes! 28 april, van 12.00 tot 19.00 gratis toegankelijk op de Grote Markt in Goes. En er is echt heel veel te beleven!


Live muziek:

Dick Ronteltap treed gedurende hele dag live op en zorgt ervoor dat jouw lievelingsliedje ten gehore wordt gebracht. 

Sprekersprogramma:

Ook hebben we dit jaar een piekfijn sprekersprogramma. Ook dat wordt je natuurlijk helemaal gratis aangeboden. Stel je vragen, laat je inspireren en geniet:
12.00 - 12.45: Alex Romijn - Stichting Bite Back
13.00 - 13.45: Martine van Haperen - Vegetus
14.00 - 14.45: Trees Janssens - Partij voor de Dieren Zeeland
15.00 - 15.45: Rick Scholtes - Expert vegan huisdierenvoer
16.00 - 16.45: Melissa van Vlimmeren - Communicatietips voor veganisten
17.00 - 17.45: Janneke van der Meulen - Schrijfster van de boeken EET WIN-WIN & SUPERSNEL HERSTEL

Kinderprogramma:

De kleintjes mogen komen knutselen op het duurzame kinderspeelplein. Shiva zorgt voor de benodigde jeugdige pret. Maak wat moois om mee naar huis te nemen (natuurlijk moeten de papa's, mama's of verzorgers wel zelf bij hun kindjes blijven om op ze te passen)

Buitengewoon Djoj, een heerlijk weekendje weg

Buitengewoon Djoj x Vegenement
Ga je 24 tot en met 26 mei mee op onze veganistische mini-vakantie? Djoj en Vegenement organiseren deze lente een buitengewoon festival in het landelijke Someren in Brabant. In landelijke hoeves en buiten op de velden kun je je onderdompelen in allerlei activiteiten die gericht zijn op bewust leven, plezier maken, verbinden, groeien en ontspanning. Er is zijn workshops, lezingen, entertainment en heerlijk plantaardig en bewust eten! En weekend waarin je heerlijk je eigen flow volgt.

Ook het veganisme zal uiteraard worden vertegenwoordigd tijdens dit evenement. Zo kun je komen genieten van sprekers als Melissa van Vlimmeren en Do-in Yoga volgens bij Caroline Ligtenberg. Voor de maaltijden kun je terecht bij de al even bekende Viva Vega / Loving Hut BE en Bakblik, Haal je drankje bij de volledig veganistische bar en zelfs de schoonmaak van de panden tijdens het weekend zal volledig veganistisch worden verzorgd.

Voor meer informatie en inschrijven surf je snel naar www.buitengewoondjoj.nl

Wat staat er nog meer op het programma?

Zet deze data maar vast in je agenda:
30 juni, Vegenement Rotterdam
25 augustus, Vegenement Nijmegen
1, 2 en 3 november, Vegenement VegFestNL in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht