Nieuwsbrief augustus 2017

Het einde van de zomer komt in zicht, we oogsten de laatste zomergroentes in de moestuin en de laatste zomerpotlucks staan op de agenda. Maar dit betekent ook dat de grote najaarsevenementen er weer aan komen!

In deze nieuwsbrief:
  • Het laatste nieuws over Veggie Fair, VegeQ en VegFestNL.
  • Hoe koop ik mijn kaartje online?
  • Winactie voor de leukste eventblog of -vlog!
  • Vegenementen dit jaar plastic-arm!
  • Vacatures bij Vegenement!

Vegenementen in Nederland

Schrijf je nu in voor de VegeQ en krijg een plantaardige goodiebag!

Over 3 weken is het alweer zover: de jaarlijkse VegeQ valt dit jaar samen met de Veggie Fair op Landgoed Olmenhorst. Je kunt je nu online inschrijven om je plaatsje aan de grote barbecuetafel te verzekeren. Bovendien is er nog een extraatje als je je nu inschrijft: voor elke deelnemer van de grote vegan barbecue staat er een goodiebag klaar! Schrijf je dus nu in en zorg dat je naar huis kan gaan met een grote tas vol nieuwe plantaardige producten om thuis van te smullen!

Online kaartverkoop voor VegFestNL

Ook de online verkoop voor VegFestNL is geopend! Kijk snel op de website en verzeker jezelf van een kaartje voor het Nederlandse vegan weekend in Utrecht op 28 en 29 oktober. Hier kun je terecht voor een groots programma aan presentaties, lezingen, workshops en natuurlijk allerlei vegan lekkers! Koop nu je kaartje online en doneer daarmee €1,- aan een organisatie naar keuze!

Winactie voor standhouders

Heb je nog niet gestemd op je favoriete standhouder? Doe dit dan nu! Hiermee kan een organisatie naar jouw keuze namelijk een gratis stand winnen! Hoe werkt dit? Kies jouw favoriet(en) uit de standhouderslijst en geef je stem door. De lijst wordt continu aangevuld met nieuwe bedrijven. Je mag maximaal 5 maal je stem uitbrengen. Je kunt deze stemmen dus aan één bedrijf schenken of aan verschillende bedrijven. Tijdens Veggie Fair mogen jullie ook op het terrein nog eens een extra standhouder blij maken met een gratis standje. Daarvoor moet je zelf naar de Veggie Fair toekomen. We zullen daar een formulier uitdelen dat je in kunt vullen om op de leukste standhouder te stemmen. Kortom, 2 keer kans voor onze superleuke standhouders om te winnen!

Winactie voor de tofste Veggie Fair en VegFestNL blog of vlog

Bloggers, vloggers, social media helden, opgelet! Vegenement heeft een nieuwe challenge voor jullie! Voor zowel Veggie Fair als VegFestNL gaan we een VEGA-LIFE cadeaubon ter waarde van €50,- weggeven aan de maker van de leukste eventblog- of vlog.

Hoe kan je meedoen?

Allereerst moet je natuurlijk naar het evenement gaan! Op Veggie Fair en/of VegFestNL kan je dan je beelden opnemen voor de vlog of foto’s maken voor je blog. Zet je blog of vlog online zodra hij af is en deel de link met ons. (mail naar info@vegenement.nl). Vegenement maakt een selectie van de origineelste films en verhalen, waarna we onze volgers vragen om te stemmen! Als jouw blog of vlog in de selectie is opgenomen, kan je natuurlijk je fans vragen om voor je te stemmen! De blog of vlog met de meeste stemmen wint de VEGA-LIFE cadeaubon t.w.v. €50,-.

Dus pak je camera, ga op pad en maak kans op die cadeaubon!

Onze Vegenementen worden plastic-arm!

De afgelopen jaren hebben wij met heel veel inspirerende mensen gewerkt. Waaronder Dos Winkel van Sea First Nederland. Dos ziet hoe het leven onder water in gevaar gebracht is en vertelt duidelijk wat we hieraan moeten doen. Plastic minderen is één van zijn adviezen. Als diervriendelijk en duurzaam evenementenbureau werken we hier graag aan mee en maken daarom de Vegenementen zoveel mogelijk plastic-vrij! 100% zal nog niet lukken, omdat standhouders bijvoorbeeld te maken hebben met in plastic voorverpakte producten. Maar, we vragen wel aan al onze standhouders om verdere uitgifte van plastic te stoppen. We stappen over op alternatieve producten en komen standhouders daarbij graag tegemoet. Vegetafel werkt daarom samen met Bio Futura, waardoor de groene producten met extra korting ingekocht kunnen worden. Op deze manier werken we samen aan een groenere toekomst.

Ben je ook benieuwd naar het verhaal van Dos? Bekijk dan hier een kort animatiefilmpje van Sea First, waarin het probleem uitgelegd wordt. Wil je meer weten? Dan tippen we je om een uurtje te gaan zitten voor de film Sea the Truth.

Werken bij Vegenement

Altijd al willen werken voor een vega bedrijf? Dan is dit je kans! Vegenement heeft meerdere vacatures open staan. Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar:

Evenementenmedewerker (flexibel)

Voor onze evenementen Veggie Fair (16 en 17 september) en VegFestNL (28 en 29 oktober) zijn we op zoek naar harde werkers die samen met ons de Vegenementen tot een groot succes willen maken. Denk hierbij aan verschillende werkzaamheden, van op- en afbouw tot service, kassa en informatievoorziening. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Bekijk dan hier de volledige vacature. Solliciteren kan per mail naar sanne@vegetafel.nl.

Volg ons!

Volg je ons nog niet op Facebook? Doe dat dan vanaf nu, want we posten regelmatig leuke en informatieve dingen op Facebook. Volg ons voor updates over evenementen, vega nieuws en gewoon leuke plaatjes om je dag op te vrolijken!