nieuwsbrief december 2016

VegFestNL 2016, nog 2 nachtjes slapen

Heb jij ook zo'n zin in een gezellig feestje? Nog maar twee nachtjes slapen, dan is het weer VegFestNL! We hebben er met het hele team met heel veel plezier aan gewerkt en we hopen dat jullie nu allemaal komen genieten! De complete vegan lifestyle is terug te vinden. Ruim 70 standhouders, 30 sprekers, 5 koks, een DJ, een vegan pubquiz, de tentoonstelling van Varkens in Nood, een kinderprogramma, trouwen voor 1 dag en nog heel veel meer. Dat wil je toch niet missen?

Waar? Jaarbeurs Utrecht, in het Beatrixgebouw. Nog geen minuut lopen van Centraal Station. Centraler dan dit kunnen we het niet maken.

Wanneer? Zaterdagavond 3 december van 19.00 tot 22.30 en zondag van 11.00 tot 20.00. Er zal uiteraard heel vegan lekkers te vinden zijn, dus maak je daar zeker geen zorgen over.

Bespaar €5,- per persoon, bestel online!

Kaartjes aan de deur kosten €15,-. Kinderen tot 15 jaar mogen gratis naar binnen. Wil je besparen? Koop dan snel (voor zaterdagavond 18.30) je online ticket! Dan kun je die €5,- weer lekker voor iets anders gebruiken.

Aan de deur nemen wij alleen cash betalingen aan. We raden je sowieso aan om contant geld mee te nemen. Je betaalt slechts één maal entree en je mag twee dagen naar binnen! Houd je polsbandje om! Dan kun je beide dagen naar binnen. Je hoeft bij de deur alleen maar even je polsbandje te laten zien en dan kun je ook zondag weer doorlopen.

Win €125,- in de vegan PubQuiz!

Heb je al eens meegedaan aan een pubquiz? Nou, wij hebben er eentje voor je: op zaterdagavond kan je meedoen aan onze vegan pubquiz! De vragen zijn bedacht door echte kenners. Met vragen van onder andere Robert Molenaar, Floris van den Berg en Suzanne Poot komen alle aspecten van het veganisme aan bod!

Voor de winnaars van deze vegan pubquiz hebben we €125,- aan VEGA-LIFE cadeaubonnen klaarliggen! Je speelt met een team van 5 personen en het team dat het beste speelt wint 5 bonnen van €25,-. Meld je vliegensvlug aan en maak kans op deze mooie prijs!
 

Winnaar YouTube actie Eco Vegan Shoes

We hebben echt ongelofelijk veel reacties gekregen voor onze EcoVeganShoes prijsvraag. Deelnemers, dank jullie wel! Sanne maakt via ons YouTube kanaal bekend wie de winnaar van een paar EcoVeganShoes is!

Nathalie Snoeijen had direct door dat het hier om de Estelle High Heels Red gaat. Gefeliciteerd Nathalie! We hebben al contact gehad en je mag een prachtig paar vegan schoenen komen uitzoeken. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen.

Wij minderen plastic!

Al jaren doen wij bij Vegetafel en Vegenement ons uiterste best om zo duurzaam mogelijk te werken.

Dit jaar hebben wij al onze standhouders verzocht om zo min mogelijk plastic te gebruiken. Bij de uitgifte van dranken en maaltijden wordt dan ook gewerkt met alternatieve materialen zoals mais, bamboe en hout.

Doe je mee? Neem je eigen tasje mee naar VegFestNL om al je nieuw aangeschafte goodies in te stoppen. Of schaf een mooi, vrolijk duurzaam tasje aan bij onze standhouders.

Wat staat er volgend jaar in de planning?

Het jaar zit er alweer bijna op! We gaan er na VegFestNL even tussenuit, maar natuurlijk zijn we volgend jaar weer terug met allemaal vrolijke, diervriendelijke feestjes! Zet maar vast in je agenda:

8 juli: Vegan Barbecute bij Centrum Djoj Rotterdam
16 & 17 september: Alweer de 5e editie van Veggie Fair op de Olmenhorst te Lisserbroek
28 & 29 oktober: De 4e editie VegFestNL in Jaarbeurs Utrecht

Er komen nog wat andere evenementen bij. Zodra we jullie meer kunnen vertellen, zullen we dat doen!

Vegenement zal volgend jaar 100% vegan gaan werken, zodat al onze evenementen geschikt zijn voor vegetariërs, veganisten, mensen met een lactose of ei intolerantie en helemaal passen bij deze tijd.

Bedankt en tot volgend jaar!

Wij willen jullie bedanken voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid. Heel veel plezier op VegFestNL en tot volgend jaar!

Team Vegenement