Nieuwsbrief juli 2017

Vegenementen Nieuws

Met onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de Vegenemenen in Nederland. Vegenement is de organisator van Veggie Fair en VegFestNL, de grootste vega(n) evenementen van Nederland. Lees hier al het nieuws rondom deze plantaardige evenementen.

16 en 17 september: Vegenement's Veggie Fair in Lisserbroek

Zet 16 en 17 september in je agenda! Dan organiseren wij alweer voor het 5e jaar op rij de Vegenement's Veggie Fair op het biologische Landgoed de Olmenhorst. Dit gratis toegankelijke evenement valt samen met de beroemde zelfpluk. Let op, automobilisten betalen een paar euro om hun auto te parkeren op het landgoed. Dat geld wordt gebruikt om het prachtige landgoed te onderhouden. Jong en oud kunnen komen genieten van de vele standjes die de lifestyle presenteren. Er zullen sprekers en muziek zijn en ben je al eens naar een stiltedisco geweest? Dit is je kans, wij organiseren er één!

Nieuw dit jaar is de combinatie met de VegeQ. Vanaf 2011 wordt dit evenement jaarlijks georganiseerd. Dit jaar zal deze geheel veganistische BBQ plaatsvinden in en om het restaurant op het landgoed. Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus reserveer snel een plekje voor jou, je vrienden en familie voor dit grote feestmaal. Bovendien draag je met jouw reservering bij aan de plantaardige toekomst van Nederland, aangezien we per deelnemer €5,- aan de Vegetariërsbond zullen doneren. Voor meer informatie en inschrijven? Klik hier.

Welk bedrijf gun jij een plekje op de Veggie Fair?

Hoera, onze zus Vegetafel bestaat 5 jaar! Om dit te vieren geven we dit jaar twee gratis plekjes weg op de Veggie Fair. Jij mag bepalen, wie deze prijs mag winnen. Hoe kan jij je stem uitbrengen? Kies jouw favoriet(en) uit de standhouderslijst en geef je stem door. De lijst wordt continu aangevuld met nieuwe bedrijven. Je mag maximaal 5 maal je stem uitbrengen. Je kunt deze stemmen dus aan één bedrijf schenken of aan verschillende bedrijven. Tijdens Veggie Fair mogen jullie ook op het terrein nog eens een extra standhouder blij maken met een gratis standje. Daarvoor moet je zelf naar de Veggie Fair toekomen. We zullen daar een formulier uitdelen dat je in kunt vullen om op de leukste standhouder te stemmen. Kortom, 2 keer kans voor onze superleuke standhouders om te winnen! Doe je mee? Klik hier.

 

Veggie Fair Magazine

Speciaal voor de Veggie Fair zullen we in samenwerking met Plant Power een informatief glossy magazine uitgeven met daarin lekkere recepten, leuke verhalen en weetjes. Het magazine zal worden uitgedeeld tijdens de Veggie Fair. Dat wordt natuurlijk een echt collectors item. Reden te meer om dat weekend te reserveren in je agenda en om zo'n gratis A4 magazine te bemachtigen.


Kids kleur actie: Kleur mee en win!

Speciaal voor onze jongste bezoekers hebben we een leuke actie. Download de kleurplaat, print hem uit, kleur hem in en stuur hem op. Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar, die speelgoed mag uitzoeken ter waarde van 50 euro. Wij wensen je alvast veel kleurplezier. En natuurlijk kun je ook op het festivalterrein lekker komen kleuren!

Reserveer je ticket voor VegFestNL online en doneer!


Kun jij ook echt niet wachten tot het weer VegFestNL-tijd is? Wij hebben er enorm veel zin in. Op 28 en 29 oktober, twee dagen van 11.00 tot 19.00 ben je van harte welkom in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar organiseren we VegFestNL alweer voor de 4e keer. Voor slechts €10,- (€5,- voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme) bieden we je een weekend lang een riant en gevarieerd en internationaal sprekersaanbod, een filmzaal, vele standhouders, de uitreiking van de Vegan Award, kookdemonstraties en nog heel veel meer. Wij weten zeker dat we je twee dagen kunnen vermaken. Je kunt je kaartje online bestellen. Je hoeft maar één kaartje te kopen voor het hele weekend!

Vegenement Flyers

De nieuwe flyers voor de Veggie Fair en VegFestNL zijn binnen! Deze willen we verspreiden om zo veel mogelijk mensen van onze Vegenementen te laten genieten. Wil je ook een enveloppe met flyers ontvangen? Stuur dan een mailtje met je naam, adres en woonplaats naar info@vegenement.nl, ovv Flyers. Je krijgt dan een pakje flyers per post toegestuurd!

Volg ons!

Volg je ons nog niet op Facebook? Doe dat dan vanaf nu, want we posten regelmatig leuke en informatieve dingen op Facebook. Volg ons voor updates over evenementen, vega nieuws en gewoon leuke plaatjes om je dag op te vrolijken!