Nieuwsbrief juni 2016

17 & 18 juni; Picknick in 't Park Vega(n)

Helaas, komend weekend staat er GEEN vegan markt op Picknick in 't Park. Wij vinden dat verschrikkelijk jammer, juist omdat we het zo'n mooi idee vonden. Maar ja, standhouders moeten hun tijd verdelen en hun keuzes maken en er waren onvoldoende standhouders om hier een mooie groep van te maken.

Er zal wél een vegan standhouder aanwezig zijn! B's Beet Burger en dat vinden wij stoer! Vandaar ook de oproep aan alle vega's en vegan's die toch naar Picknick in 't Park gaan om een bietenburger te gaan eten bij Brigitte.

Meer informatie via de website van OHIO en wij willen Cor Dorst speciaal bedanken voor zijn geboden gastvrijheid!

9 juli; Vega Single Event in Rotterdam Djoj

Ze komt weer hoor! Angelika, de vrolijke en buitengewoon gastvrije dame achter Engel Wortel en huiskamer restaurant Eet Lekker Mee komt speciaal voor onze gasten koken in Rotterdam Djoj!

Kom jij ook? Schrijf je dan in voor een gezellig, gemoedelijk avondje, speciaal georganiseerd voor vegetarische en veganistische singles.

Angelika werkt altijd met lekkere verse producten en de gasten mogen op een drie gangen maaltijd rekenen.

Meer informatie en aanmelden

15 juli; Langste Vegetarische Tafel VIP in Amsterdam

Heb jij de voorgaande edities al meegemaakt? Het is telkens weer een geweldige happening. honderden en zelfs duizenden mensen aan hele lange tafels aan het museumplein. Er worden enorme hoeveelheden voedsel bereid en het gaat altijd allemaal helemaal op!

Dit jaar is de Langste Vegetarische Tafel vegan. Dat is niet alleen fijn voor vegetariërs, maar ook voor veganisten en mensen met bijvoorbeeld een lactose intolerantie. Ieder jaar weet Erik Wildschut met een enorm team mensen een enorme prestatie neer te zetten. Bijna 2.000 monden voeden! Een gratis maaltijd op het Museumplein in Amsterdam.

Wil je helemaal zeker zijn van je plekje en tegelijkertijd óók het goede werk van de Vegetariërsbond steunen? Meld je dan aan als VIP.

Aanmelden als VIP

De Vegetariërsbond kan alle extra steun gebruiken om dit evenement tot een daverend succes te maken! Extra hulp voor de Langste Vegetarische Tafel

31 juli; VegeQ in Hazerswoude Rijndijk

Voor de zesde keer alweer. In 2011 organiseerden we de VegeQ voor het eerst. Gedurende de daarop volgende jaren groeide het evenement uit tot een enorm succes met heel veel gezelligheid.

Dit jaar organiseren we de VegeQ in The Budget Hotel in Hazerswoude Rijndijk. Zowel bij mooi weer, als bij minder weer hebben we voldoende plaats en mogelijkheden voor onze gasten.

Tijdens de Wereld Oceaan Dag is gebleken hoe vega-vriendelijk en gastvrij The Budget Hotel is. Deze locatie is ook heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto kan gratis worden geparkeerd.

Als deelnemer van de VegeQ steun je gegarandeerd het werk van de Vegetariërsbond.

Wees zeker van je plaatsje en schrijf je in!

14 augustus; Goede Doelen Rommelmarkt bij Wawollie Utrecht

Kom op 14 augustus naar Wawollie Utrecht. Wawollie is een groot kringloopbedrijf met als doel het steunen van diervriendelijke organisaties. Met slechts enkele betaalde medewerkers en de hulp van vele vrijwillgers maken zij een groot verschil voor mens, dier en millieu.

Op 14 augustus stelt Wawollie haar terrein ook nog eens beschikbaar voor goede doelen die daar op een stand hun spullen willen verkopen. Kom dus naar Wawollie Utrecht en shop bij de stands van de goede doelen en Wawollie zelf! Gratis koffie en thee staat daar altijd op je te wachten. Gratis parkeren. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kortom, wij kunnen geen reden verzinnen om niet gezellig langs te komen!

Meer informatie