Nieuwsbrief juni 2017

Vegetafel is jarig, en dat vieren we!

Vegenement is in 2013 ontstaan uit Vegetafel. Vegetafel is als business to business bedrijf de hoofdorganisator achter evenementen als Veggie Fair en VegFestNL. Vegetafel zorgt er bijvoorbeeld voor dat er zoveel leuke standhouders te vinden zijn tijdens de evenementen. Op 12 juni vieren wij het vijfjarig bestaan van Vegetafel. En wie jarig is, trakteert op cadeaus! Standhouders van de evenementen kunnen gratis standjes en kortingen winnen. En daarbij hebben ze jullie hulp nodig! Jullie kunnen stemmen op je favoriete standhouder. Hoe? Dat lees je in onze nieuwsbrief!

Veggie Fair & VegeQ

Staan ze al in je agenda? Veggie Fair, VegFestNL en de VegeQ? In deze nieuwsbrief sturen we je een update. Najaar 2017 wordt een pracht van een vegenementenseizoen.

Zet 16 en 17 september in je agenda! Dan organiseren wij alweer voor het 5e jaar op rij de Veggie Fair op het biologische Landgoed de Olmenhorst. Dit gratis toegankelijke evenement valt samen met de beroemde zelfpluk. Jong en oud kunnen komen genieten van de vele standjes, het podium met sprekers, muziek. Ben je al eens naar een stiltedisco geweest? Wij organiseren er één! Dat moet je echt een keer meemaken.


Nieuw dit jaar is de combinatie met de VegeQ. Vanaf 2011 wordt dit evenement jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vegetariërsbond. Dit jaar zal deze geheel veganistische BBQ plaatsvinden in en om het restaurant op het landgoed. Zorg wel dat je je op tijd inschrijft voor de VegeQ, zodat je zeker bent van een plaatsje. Per deelnemer zullen wij €5,- doneren aan de Vegetariërsbond. Voor meer informatie en inschrijven? Klik hier.

Help een Veggie Fair standhouder aan een gratis standje!

Om het vijfjarig bestaan van Vegetafel te vieren geven wij cadeautjes weg. Om te beginnen kunnen jullie een standhouder aan een gratis stand helpen. We zullen de lijst standhouders natuurlijk geregeld updaten. Je mag maximaal 5 x je stem uitbrengen (als je meer stemmen uitbrengt, zullen die komen te vervallen). Natuurlijk zijn alle standhouders ons even lief, daarom laten we de keus aan jullie over. Tijdens Veggie Fair mogen jullie ook op het terrein nog eens een extra standhouder blij maken met een gratis standje. Doe je mee? Klik hier.

Speciaal voor de Veggie Fair zullen we in samenwerking met Plant Power een glossy magazine uitgeven met daarin lekkere recepten, leuke verhalen en weetjes. Het magazine zal worden uitgedeeld tijdens de Veggie Fair. Dat wordt natuurlijk een echt collectors item. Reden te meer om dat weekend te reserveren in je agenda en om zo'n gratis A4 magazine te bemachtigen.

Reserveer je ticket voor VegFestNL online en doneer!

Kun jij ook echt niet wachten tot het weer VegFestNL-tijd is? Wij hebben er enorm veel zin in. Op 28 en 29 oktober, twee dagen van 11.00 tot 19.00 ben je van harte welkom in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar organiseren we VegFestNL alweer voor de 4e keer. Voor slechts €10,- (€5,- voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme) bieden we je een weekend lang een riant en gevarieerd sprekersaanbod, een filmzaal, vele standhouders, de uitreiking van de vegan award, kookdemonstraties en nog heel veel meer, weten wij zeker dat we je twee dagen kunnen vermaken. Je kunt je kaartje online bestellen.

Twee dagen vegan pret voor slechts €10,- en als je lid bent van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, betaal je slechts €5,-. Je hoeft maar één kaartje te kopen voor het hele weekend!

Help jij ons met het weggeven van verjaardagscadeautjes?

Natuurlijk vieren we ook met VegFestNL onze 5e verjaardag. Als je je ticket bestelt mag je een standhouder naar keuze een euro cadeau geven. Wij updaten de lijst standhouders regematig en de standhouders die zich al hebben ingeschreven zie je nu al staan.

Tijdens VegFestNL komt er een speciaal Animal Rights magazine uit. Wil je dat gratis A4 glossy magazine vol met recepten, handige tips & tricks en nog veel meer bemachtigen? Kom dan zeker naar VegFestNL.