Nieuwsbrief mei 2016

28 mei, Vega Single Event Mei

Samen met de Vegetariersbond en Vegadates organiseren wij komende zaterdag het Vega Single Event!

Wij hebben al een gezellig groepje mensen, maar inschrijven is nog mogelijk. De verdeling dames / heren is op dit moment gelijk. Voorgaande keren zijn altijd heel gezellig en ontspannen geweest. Ook deze bijeenkomst zullen we daar ons uiterste best voor doen.

Speciale gast van deze avond is Sabine Zwanink. Sabine Zwanink is al een hele bekende dame onder de Nederlandse Veganisten. Ze zet zich op vele vlakken in. Sabine studeert aan de Haagse Hogeschool Voeding en Diëtetiek. Daarnaast werkt ze voor VEGA-LIFE en zet ze zich in voor diverse vegetarische en veganistische organisaties. Bovendien, en daarom hebben wij haar extra uitgenodigd om te komen spreken voor onze gasten, Sabine gaat meewandelen met de nacht voor de vluchteling in team VEGA-LIFE!

Wil je deze vrolijke, spontane, vriendelijke, sportieve dame met haar hart op de goede plek beter leren kennen en het hemd van het lijf vragen over al haar avonturen in vega(n)land? Kom dan op 28 mei naar ons Vega Single Event.

5 juni, Wereld Oceaan Dag

Op 5 juni verzorgen wij de Wereld Oceaan Dag voor de Sea First Foundation in The Budget Hotel te Hazerswoude Rijndijk. Maak kennis met de wereld onder water en kom genieten van sprekers, koks, een zeewiermuseum en nog veel meer!

De bus stopt voor de deur, auto's kunnen gratis parkeren en het team van de Sea First Foundation heeft enorm veel zin om iedereen kennis te laten maken met de wereld van zeewier en duurzaamheid.

Dit jaar komen er wel heel bijzondere sprekers inclusief een aantal bijzondere buitenlandse (Nederlands sprekende) gastsprekers! Neem voor het totale programma een kijkje op de website.

Meer informatie

17 en 18 juni, Picknick in 't park

Op 17 en 18 juni hebben we een vega(n) event binnen een niet vega event in Barendrecht. Speciaal voor de vega's maar ook niet vega's een leuke manier van kennis maken en presenteren. De vega(n) standhouders zullen bij elkaar gezet worden binnen het park.

Wij hopen jullie daar te mogen ontmoeten!

Meer informatie

9 juli, Vega Single Event Juli

Samen met de Vegetariersbond en Vegadates organiseren wij regelmatig een het Vega Single Event! De maaltijden zijn veganistisch.

Op 9 juli komt hebben wij een speciale gastkok. Angelika, ook wel bekend als Engel Wortel komt het diner voor ons bereiden!

Kom genieten van elkaar, de relaxte sfeer in Centrum Djoj en van de kookkunsten van Angelika!

Schrijf je in zodat je zeker bent van je deelname.

15 juli, Langste Vegetarische Tafel VIP

Wederom zal de Vegetariërsbond pogen haar eigen record te verbreken. Wij werken regelmatig samen met de Vegetariersbond, mede met het doel ervoor te zorgen dat zij extra inkomsten krijgen.

Het evenement Langste Vegetarische Tafel is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring. Maar, VIP's hebben uiteraard een streepje voor. Zo zijn zij zeker van een plaats aan de tafel en krijgen zij extraatjes!

Wil je weten wat allemaal? Lees meer of meld je snel aan!

31 juli, VegeQ

Kennen jullie hem nog? De VegeQ? Alweer voor het zesde jaar op rij en dit jaar mag Vegenement dit gezellige evenement organiseren. Uiteraard in samenwerking met de Vegetariërsbond. Leden van de Vegetariersbond krijgen dan ook een forse korting.

De VegeQ zal dit jaar plaatsvinden in Het Budget Hotel te Hazerswoude Rijndijk. Als het heel warm weer is, kan er gezwommen worden en we zullen het programma aanpassen op de weersomstandigheden.

Aanmelden en meer informatie

22 en 23 oktober, Veggie Fair 2016, terug naar Landgoed de Olmenhorst

Ken je het nog, dat geweldig gezellige familie evenement? We zijn dit jaar weer te vinden op Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek en deze keer valt het evenement samen met de Appelpluk en de herfstvakantie voor de kinderen. We hebben er alvast heel veel zin in! Zet Veggie Fair 2016 vast in je agenda. Het festival is gratis toegankelijk voor bezoekers!

Meer informatie

3 en 4 december, VegFestNL 2016

3 december in de avond en 4 december overdag organiseren we weer VegFestNL! We gaan weer terug naar de Jaarbeurs Utrecht, dit jaar in het Beatrixgebouw, begane grond.

In de centrale hal komt een modeplein en in de Expozaal zal van alles te doen zijn voor jong en oud. Met de nadruk op jong, want voor de kinderen zal een uitdagende en fijne speelhoek worden gecreeerd! Verder valt te denken aan kookdemonstraties, vele standhouders, diverse congreszalen met interessante sprekers, muziek en nog veel, veel meer.

Reserveer alvast je ticket en meer informatie