Nieuwsbrief november 2016

VegFestNL 2016: het grootste veganistische feest van Nederland

Gaat jouw hart sneller kloppen van The Dutch Weedburger, Vischsticks en kokosijs? Word jij warm van vegan vriendelijke cadeautjes voor jezelf of een ander of wil je een nieuwe diervriendelijke outfit? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je: het grootste vegan lifestyle festival van Nederland staat voor de deur!

Het eerste weekend van december wordt dit jaar wel heel erg feestelijk: 4000 vierkante meter veganistisch genieten op VegFestNL

Wat kan je verwachten? 
Een enorme productmarkt met allerlei leuks, moois en lekkers. Een kerkdienst, stormbaan, cupcake versieren voor de kleintjes en trouwkapel. Het zijn maar een paar voorbeelden. Niets is te gek voor VegFestNL. De 5 sprekerszalen op de eerste verdieping zullen gevuld worden door fantastische sprekers als Robert Molenaar (Animal Rights), Dos Winkel (Sea First Foundation) en Floris van den Berg (filosoof en auteur van 'De vrolijke feminist'). En dit is nog lang niet alles.

Wil je meer weten? Kijk op de website en volg ons op Facebook!

Koop nu je kaartje!

Wil je dit feest niet missen? Koop dan nu online je kaartje. In de voorverkoop zijn de tickets €10,-, aan de deur kost een ticket €15,-.

De ticketprijs is all inclusive: met je ticket mag je van zaterdagavond tot en met zondagavond van het volledige programma genieten.

VegFestNL Pubquiz

Lekker relaxt en samen met anderen erachter komen of jouw kennis over vegan op peil is? Meld je dan aan voor de VegFestNL pubquiz! In verschillende spelrondes wordt je vegan kennis getest. Aanmelden kan per team van 5 of als individu. Wanneer je je als individu aanmeldt, word je door ons in een team ingedeeld.

Deelname aan de PubQuiz is GRATIS voor iedereen die een ticket voor VegFestNL heeft. Koop daarom nu je kaartje!

Vegenement op Youtube

Ben je benieuwd wie er op VegFestNL komen spreken? Neem dan een kijkje op het gloednieuwe Youtubekanaal van Vegenement. Met 5 sprekerszalen is de keuze enorm: naar wie kom jij luisteren? Daarom stellen we alle sprekers aan je voor!

Extra leuk: Vegenement geeft een paar schoenen weg! Beantwoord onze prijsvraag en maak kans op een paar schoenen van Eco Vegan Shoes.