Nieuwsbrief oktober 2016

Veggie Fair 2016 komt eraan!

Het is weer bijna zover: in het weekend van 22 en 23 oktober staat Landgoed de Olmenhorst in het teken van de Veggie Fair. Het evenement valt dit jaar niet alleen samen met de herfstvakantie, maar ook met de beroemde zelfpluk op het biologische landgoed! VeggieFair is gratis toegankelijk voor iedereen, dus kom gezellig struinen langs alle veggie kraampjes en genieten van dit Vegenement! 

Wat kun je verwachten? 
  • Kraampjes met de lekkerste, leukste en mooiste vegetarische producten
  • Een podium met fantastische vegetarische sprekers
  • Workshops
  • Kinderprogramma
Kom voor een gezellig vega weekend naar Lissebroek en neem je vrienden en familie mee!

VegFestNL 2016: het veganistische feest in de Jaarbeurs Utrecht

Het eerste weekend van december wordt dit jaar wel heel erg feestelijk: naast de gebruikelijke feestdagen staat ook het grootste veganistische feest van Nederland voor de deur! De Jaarbeurs in Utrecht opent haar deuren voor hét veganistische lifestyle event VegFestNL. Twee grote zalen, zes sprekerszalen en nog veel meer!

Op zondag 4 december kun je in de Jaarbeurs terecht om je helemaal onder te dompelen in de veganistische wereld. Kom shoppen, eten, drinken en veganistisch feestvieren. VegFestNL is het feest voor (toekomstige) veganisten!

Dit jaar is er zelfs nog een extraatje: op zaterdagavond 3 december ben je al welkom voor de exclusieve pre-party! Neem een kijkje achter de schermen van een evenement en kom lekker borrelen met andere veganisten. Op naar de grootste veganistische openingsborrel van Nederland!

Boek je VegFestNL ticket voor 1 december online en betaal €10,-. Aan de deur betaal je €15,-. De ticketprijs is all inclusive: met je ticket ben je zaterdagavond al welkom en mag je zondag ook van het volledige programma genieten.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rond VegFestNL? Volg dan het evenement op Facebook!

Terugblik op VegeQ

VegeQ 2016: Wat een smulsucces! 

We kijken terug op een heerlijk barbecuefestijn - met ruim 150 man hebben we genoten van een plantaardige lekkernijen. Wil je weten hoe het was? Kiwi en Eva deden verslag van de gezellige dag. 
Benieuwd naar de foto's? Kijk dan op onze Facebookpagina!

Kan je niet wachten tot de volgende plantaardige barbecue? Of heb je dit Vegenement misschien wel moeten missen? Zet dan alvast de datum voor de volgende 100% plantaardige barbecue in je agenda!

Op 8 juli 2017 organiseren we de Vegan BarbeCute en Braderie in Rotterdam. 
Houd voor meer informatie de website in de gaten of volg ons op social media!