Nieuwsbrief oktober 2017

VegFestNL

VegFestNL, meer vegan dan dit kan het eigenlijk niet worden. Alweer voor het vierde jaar op rij en wij kunnen niet wachten tot jij weer gezellig een bezoekje komt brengen. De standhouders, de sprekers, de koks. Iedereen heeft er enorm veel zin in. Kom jij ook? 28 en 29 oktober van 11.00 tot 17.00 in Jaarbeurs Utrecht.

Je kunt als lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme of als vaste donateur van Animal Rights, met 50% korting deelnemen aan het volledige programma. Zorg dan wel dat je je kaartje vooraf aanschaft via onze website. Aan de deur zal deze korting niet worden gegeven! En omdat onze zus Vegetafel dit jaar 5 jaar is geworden geven we ook nog eens extra cadeautjes weg, en jij kan daar aan deelnemen! Je mag bij je inschrijving een €1,- cadeau geven aan een standhouder naar keuze.

Fotocredits: Lize Jansen

Winactie voor de tofste Veggie Fair/VegFestNL blog of vlog

Bloggers, vloggers, social media helden, opgelet! Vegenement heeft een nieuwe challenge voor jullie! Voor zowel Veggie Fair als VegFestNL geven wij een VEGA-LIFE cadeaubon ter waarde van €50,- weg aan de maker van de leukste eventblog- of vlog.

Hoe kan je meedoen?
Allereerst moet je natuurlijk naar het evenement gaan! Op Veggie Fair en/of VegFestNL kan je dan je beelden opnemen voor de vlog, of foto’s maken voor je blog. Zet je blog of vlog online zodra hij af is en deel de link met ons. Vegenement maakt een selectie van de origineelste films en verhalen, waarna we onze volgers vragen om te stemmen! Als jouw blog of vlog in de selectie is opgenomen, kan je natuurlijk je fans vragen om voor je te stemmen! De blog of vlog met de meeste stemmen wint de VEGA-LIFE cadeaubon t.w.v. €50,-.

Deadline blogs en vlogs voor Veggie Fair: 1 november 2017
Deadline blogs en vlogs voor VegFestNL: 29 november 2017

2018

Het jaar loopt voor ons alweer op het eind, dus zijn we alweer druk bezig met de planning voor 2018. Je kunt alvast wat data in je agenda zetten:
- 29 april vind je ons op de Grote Markt in Goes (Zeeland).
- In september vindt alweer de 6e editie van Veggie Fair plaats, dit keer waarschijnlijk in Rotterdam. Daarover zullen we je nog op de hoogte houden.
- 27 en 28 oktober het jubileum van VegFestNL in Jaarbeurs Utrecht.