Nieuwsbrief oktober 2017 extra editie

VegFestNL, nog maar twee nachtjes en dan is het zover!

VegFestNL, meer vegan dan dit kan het eigenlijk niet worden. Alweer voor het vierde jaar op rij en wij kunnen niet wachten tot jij weer gezellig een bezoekje komt brengen. De standhouders, de sprekers, de koks. Iedereen heeft er enorm veel zin in. Kom jij ook? 28 en 29 oktober van 11.00 tot 17.00 in Jaarbeurs Utrecht. Nog nooit hadden we zo'n uitgebreid sprekersaanbod. Kijk onderin deze nieuwsbrief voor de verkorte versie en de plattegrond of kijk op www.vegfest.nl

Je kunt als lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme of als vaste donateur van Animal Rights, met 50% korting deelnemen aan het volledige programma. Zorg dan wel dat je je kaartje vooraf aanschaft via onze website. Aan de deur zal deze korting niet worden gegeven! En omdat onze zus Vegetafel dit jaar 5 jaar is geworden geven we ook nog eens extra cadeautjes weg, en jij kan daar aan deelnemen! Je mag bij je inschrijving een €1,- cadeau geven aan een standhouder naar keuze. Alle acties gelden tot vrijdagavond 20.00 uur. Daarna kun je contant afrekenen bij de kassa.BOON dopt zijn eigen boontjes. Onze missie: de wereld verleiden meer plantaardig te eten. Dit doen we door consumenten iedere week te laten genieten van bonen met een betere smaak, meer inspiratie en een eerlijk verhaal! Volg BOON van boer tot bord op: www.boonbonen.nl
Alvast een voorproefje? Op VegFestNL proef je onze tot 'Vegan product van het jaar'-genomineerde BOON Falafelburgers. 100% plantaardig en sojavrij. Tot BOON!


Vloggers en bloggers kunnen €50,- winnen!

Bloggers, vloggers, social media helden, opgelet! Vegenement heeft een nieuwe challenge voor jullie! Voor zowel Veggie Fair als VegFestNL geven wij een VEGA-LIFE cadeaubon ter waarde van €50,- weg aan de maker van de leukste eventblog- of vlog.

Hoe kan je meedoen?
Allereerst moet je natuurlijk naar het evenement gaan! Op Veggie Fair en/of VegFestNL kan je dan je beelden opnemen voor de vlog, of foto’s maken voor je blog. Zet je blog of vlog online zodra hij af is en deel de link met ons. Vegenement maakt een selectie van de origineelste films en verhalen, waarna we onze volgers vragen om te stemmen! Als jouw blog of vlog in de selectie is opgenomen, kan je natuurlijk je fans vragen om voor je te stemmen! De blog of vlog met de meeste stemmen wint de VEGA-LIFE cadeaubon t.w.v. €50,-.

Deadline blogs en vlogs voor Veggie Fair: 1 november 2017
Deadline blogs en vlogs voor VegFestNL: 29 november 2017


Noah van 9 wint onze Veggie Fair kleurwedstrijd!

Het is alweer een paar weken geleden dat we met zijn allen genoten van Veggie Fair. En natuurlijk ook dit jaar weer de kleurwedstrijd voor de kleintjes. Noah heeft niet alleen gebruik gemaakt van kleurstiften, hij heeft ook prachtig geknipt en geplakt met diverse andere materialen. Binnenkort gaan we met hem shoppen. Hij wint 50,- speelgoed winkelen en dat is natuurlijk superleuk zo met de feestdagen in zicht. Gefeliciteerd Noah! Heel knap gedaan.


Wat gaan we doen in 2018?

Het jaar loopt voor ons alweer op zijn einde, we zijn achter de schermen aldruk bezig met de Vegenementen voor 2018. Je kunt alvast wat data in je agenda zetten:

- 29 april vind je ons op de Grote Markt in Goes (Zeeland)
- In september vindt alweer de 6e editie van Veggie Fair plaats, dit keer waarschijnlijk in Rotterdam. Daarover zullen we je nog op de hoogte houden
- 27 en 28 oktober het jubileum van VegFestNL in Jaarbeurs Utrecht

Verder verwachten we nog de VegeQ en een Vegenement elders in het land. We houden jullie op de hoogte!

Nog nooit hadden we zo'n uitgebreid sprekersprogramma!