Nieuwsbrief september 2017

Veggie Fair

Volgende week zaterdag en zondag is het weer feest. Feest voor de dieren, feest voor het milieu en feest voor ons. Kom naar Landgoed de Olmenhorst en geniet mee van een heerlijk weekend ontspannen eten en drinken wat je wil. Shop till you drop bij alle cadeautjes, cosmetica en kledingstands en laat je verrassen door al het moois dat de vegan lifestyle te bieden heeft. Voor alle informatie verwijzen we je naar de website: www.veggiefair.nl

Alle gasten van de Veggie Fair krijgen een prachtig magazine mee naar huis. Je kunt hem alvast online bekijken.

VegeQ

Een vegan BBQ, een goed gevulde goodiebag, een gezellige sfeer en ook nog eens een mooie donatie per gast naar de Vegetariërbond. Dat hoort allemaal bij de VegeQ. Dit jaar op 16 september in het restaurant op Landgoed de Olmenhorst. Sowieso krijgen alle deelnemers zo'n mooie Vegenement shopper, maar wat er dit jaar inzit, dat verklappen we nog niet.
Schrijf je in en meld je online aan via onze site.

Help de huis- en zwerfdieren op Sint Maarten

Wat een verschrikkelijke ramp heeft Sint Maarten getroffen. Niet alleen mensen, maar ook dieren hebben er nu enorm veel hulp nodig. Tijdens de Veggie Fair kun je hulpgoederen naar de stand "Help op Sint Maarten" brengen. Er wordt vooral gezocht naar goederen die relatief gemakkelijk te vervoeren zijn, zoals lichte dekens, medicijnen, halsbanden, lijnen enzovoorts. Voor meer informatie verwijzen we je naar de Facebookpagina.

Gun je favoriete standhouder een gratis plek

Vind jij het ook zo leuk om een cadeautje aan je vrienden te geven? Wij wel! Daarom maken alle standhouders kans op een mooi bedrag. Wil jij ze helpen? Stem op je favoriete standhouder.

VegFestNL

Staat VegFestNL al in je agenda? 28 en 29 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Je kunt als lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme of als donateur van Animal Rights met 50% korting deelnemen aan het volledige programma. Zorg dan wel dat je je kaartje vooraf aanschaft via onze website. Aan de deur zal deze korting niet worden gegeven.

Winactie voor de tofste Veggie Fair/VegFestNL blog of vlog

Bloggers, vloggers, social media helden, opgelet! Vegenement heeft een nieuwe challenge voor jullie! Voor zowel Veggie Fair als VegFestNL gaan we een VEGA-LIFE cadeaubon ter waarde van €50,- weggeven aan de maker van de leukste eventblog- of vlog.

Hoe kan je meedoen?
Allereerst moet je natuurlijk naar het evenement gaan! Op Veggie Fair en/of VegFestNL kan je dan je beelden opnemen voor de vlog of foto’s maken voor je blog. Zet je blog of vlog online zodra hij af is en deel de link met ons. Vegenement maakt een selectie van de origineelste films en verhalen, waarna we onze volgers vragen om te stemmen! Als jouw blog of vlog in de selectie is opgenomen, kan je natuurlijk je fans vragen om voor je te stemmen! De blog of vlog met de meeste stemmen wint de VEGA-LIFE cadeaubon t.w.v. €50,-.

Deadline blogs en vlogs voor Veggie Fair: 1 november 2017
Deadline blogs en vlogs voor VegFestNL: 29 november 2017