Nieuwsbrief september 2018

Vegenement Rotterdam - mooi weer op komst!

Heb jij er ook zo'n zin in? Vegenement Rotterdam? Op dit moment mag je al meer dan 50 standhouders verwachten en er zijn nog steeds bedrijven die zich aanmelden. Kortom, aan hen zal het niet liggen. Ook het weer lijkt echt super te worden. We hebben al extra bankjes voor je besteld, zodat je heerlijk in het zonnetje kunt genieten van de hapjes en drankjes van onze cateraars en de bar.

23 september, Noordplein Rotterdam, dat is dan van 12.00 tot 19.00 the place to be! Wij heten je van harte welkom op ons vegan feestje. Of je nu vegan bent of niet, dat maakt natuurlijk helemaal niets uit. Het evenement is gratis toegankelijk en de hele familie is welkom.

Vegenement VegFestNL, boek nu met korting!

De vijfde Vegenement VegFestNL komt eraan! 27 en 28 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. En weet je wat nou zo leuk is? Bij ons mag je met één ticket, gewoon twee dagen komen genieten van dit bruisende vegan evenement! Zo hoef je niet vooraf na te denken of je zaterdag, zondag of twee dagen wil. Je kunt met je polsbandje gewoon naar binnen en naar buiten lopen zoveel je wil!

Met ruim 50 sprekersuren, de uitreiking van de Vegan Awards (Nederlandse Vereniging voor Veganisme), diverse kook- en proef-demonstraties, oude bekende en nieuwe producten, DJ Cor die weer speciaal uit Oostenrijk komt voor de nodige sfeer en meer standhouders dan ooit. Zelfs een ingebouwde vegan boekenwinkel (Vega-Life) en een heel ruim zitveld waar je heerlijk kunt zitten. Speeddaten met vegadates, filosoferen en luisteren naar inspirerende verhalen. Eigenlijk gebeurd er teveel om op te noemen.

Deze maand betaal je slechts elf euro voor een kaartje. Volgende maand twaalf en aan de deur betaal je twaalf euro vijftig. Per transactie mag je één euro doneren aan een standhouder naar keuze. Wij zijn heel benieuwd hoeveel geld we dit jaar weer weg mogen geven aan al onze zeer gewaardeerde standhouders.

Boek snel je online ticket en weet zeker dat je erbij bent!

We zijn genomineerd! Stem je op ons?

Tijdens Vegenement VegFestNL zullen de vegan awards weer worden uitgereikt door de Nederlandse Vegeniging voor Veganisme. Vegenement is genomineerd en natuurlijk zijn we daar trots op! Dus, we hopen dat je op ons wil stemmen.

De Vegan Awards worden sinds 2012 jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Als ledenvereniging behartigen de NVV de belangen van leden en zet zich in voor de promotie van het veganisme met initiatieven als de VeganChallenge, Vegan Wiki en Melk, je kan zonder!. Daarnaast is de NVV  het aanspreekpunt voor ondernemers in Nederland voor het Vegan Keurmerk en kunnen ondernemers zich aanmelden als Vegan Friendly-deelnemer.

Dit jaar zijn wij een van de genomineerden. Tot en met maandag 24 september kan er gestemd worden. "Wij zijn genomineerd voor de Vegan Awards, een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Stem je ook op ons? Ga naar veganawards.nl."

Zin in een overnachting tijdens Vegenement VegFestNL?

Wist u al dat u zich vanaf de Jaarbeurs binnen 20 minuten in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug bevindt? Een prachtige omgeving die perfect te combineren is met uw bezoek aan Vegenement VegFestNL. Maak van uw dagje uit een weekendje weg en ontdek de bijzondere natuur, landgoederen, kastelen en het militair erfgoed dat de regio rijk is. RCN Vakantiepark het Grote Bos biedt hiervoor een mooie uitvalsbasis en heeft met haar grote variëteit aan accommodaties voor ieder wat wils. Geniet in het restaurant van een goede kop koffie of lekkere veganistische maaltijd, sla een balletje op de midgetgolfbaan of huur een fiets en verken de omgeving van het park. Kijk op de website voor meer informatie of neem contact met ons op via 085 0400 700. Veel plezier!

Speciaal voor de standhouders en bezoekers van Vegenement VegFestNL zal dat weekend een aangepaste kaart worden gemaakt, zodat er voldoende vegan aanbod beschikbaar is.