Staat Vegenement Rotterdam al in je agenda?

Aanstaande zondag, Vegenement Rotterdam

Trek aanstaande zondag lekkere warme kleren aan en kom naar Rotterdam. Van 11.00 tot 17.00 organiseren wij Vegenement Rotterdam op het Noordplein. Dit evenement is gratis toegankelijk. Let op de begin en eindtijd, in overleg met de gemeente hebben we de tijden wat aangepast.

Neem je grote big shopper en een lege maag mee. Met meer dan 50 standhouders kun je komen genieten van een breed aanbod food en non-food. Foodtrucks, een vegan bar en heel veel non-food stands met bijvoorbeeld kleding, schoenen, verzorgingsproducten en nog heel veel meer.

Voor wat extra sfeer hebben we live muziek. Dick Ronteltap loopt rond met zijn saxofoon. Heb je je verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst al klaarliggen? Met zoveel standhouders bij elkaar kun je alvast je cadeautjes shoppen en de boodschappen doen.

Mobiele wijnbar De Vrolijke Druif schenkt veganistische wijnen

De Vrolijke Druif is een prachtige wijnrode Piaggio, die is omgetoverd tot mobiele wijnbar. Vanuit deze mobiele wijnbar schenkt eigenaresse Eveline Scheren samen met haar team de lekkerste biologische en veganistische wijnen. Er kan geput worden uit een assortiment van meer dan 100 wijnen, dus er is voor een ieder wat wils. Bekijk voor een sfeerimpressie dit filmpje.

Binnenkort een feest waar De Vrolijke Druif niet zou misstaan? Kijk op www.devrolijkedruif.nl en neem contact op met Eveline via info@devrolijkedruif.nl. De Vrolijke Druif is inzetbaar in heel Nederland.