Vegenementen update

Privacyverklaring

Ben jij ook zoveel gemaild over de nieuwe privacyverklaring? Wij werden er helemaal horendol van. Maar, ook wij moeten je even informeren. Het leek ons al logisch dat we je gegevens niet doorverkopen en uitgeven aan anderen. Dat gebeurd dan ook niet. Je gegevens worden beveiligd bewaard en slingeren niet rond.

Wil je onze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen? Dan kun je ons mailen: info@vegenement.nl of je kunt je onderaan iedere nieuwsbrief uitschrijven.

Vegenement Rotterdam - 23 september

Kunnen jullie ook niet wachten tot het zover is? Vegenement Rotterdam komt eraan! Zet 23 september vast in je agenda. We moeten nog heel even wachten op een bevestiging van de gemeente, en zodra het zover is, zullen we de pagina vullen. Hou die maar vast goed in de gaten. Je kunt je ook vast aanmelden als bezoeker op het Facebook evenement.

Vegenement VegFestNL - 27 en 28 oktober

Een "oud" evenement in een nieuw jasje. Vijf jaar VegFestNL, wat inmiddels Vegenement VegFestNL heet. Het is en was een feestje om te mogen organiseren en we genieten er elk jaar weer enorm van om dit voor jullie te mogen doen. Ook dit jaar hebben we weer een leuke kortingsactie voor jullie proberen te verzinnen.

Als je je ticket voor 30 juni online bestelt en betaalt, is je toegangskaartje €8,-. Iedere maand wordt dat bedrag €1,- hoger. Dus in juli betaal je €9,- pp, in augustus €10,-, in september €11,- en in oktober €12,-. Aan de deur betaal je dan €12,50 (alleen cash). Wist je dat je bij Vegenement VegFestNL maar één kaartje hoeft te kopen en dan twee dagen van harte welkom bent!

Als je je ticket online aanschaft, kun je één euro per transactie doneren aan één van de op dat moment aangemelde standhouders of goede doelen. Dat ter ere van Vegenement's vijf jarige verjaardag.

Winnaar kleurwedstrijd Veggie Fair 2017

Noah van 9 won de Veggie Fair kleurwedstrijd. Wat de jury zeer opvallend vond in haar ontwerp was haar zeer creatieve tekenstijl, het gebruik van tekstballonnetjes, het knip en plakwerk en het binnen de lijntjes buiten de box denkwerk. Heel knap gedaan Noah!

Het duurde even voor we een afspraak konden plannen, maar inmiddels hebben we een gezond sapje gedronken bij de Bagels and Beans en heb jij twee prachtige spellen uitgezocht bij Neverneverland in Utrecht. We wensen je heel veel plezier met Once Upon a Time en T.I.M.E. Stories Under the Mask. Dank je wel voor het meedoen en de enorm gezellige middag, samen met je moeder.
 

3e Duurzame ondernemer van Nederland

Dank jullie wel voor al jullie stemmen! Vegenement heeft de 3e plaats publieksprijs gekregen als Duurzame Onderneming en dat is dankzij jullie! We hopen dat jullie even trots zijn als wij zijn. Natuurlijk gaan we door met vegan, plasticvrije, fairtrade biologische events en hopen dat jullie ons in grote getale blijven bezoeken.