Voor de laatste keer Vegenement VegFestNL

Nog ééntje, om het af te leren

Wegens succes stoppen we ermee!

Zeg nou zelf, iedereen weet inmiddels toch wat veganisme is? Het is hip en het is happening. Steeds meer evenementen kiezen voor vega en vegan opties en er zijn zelfs evenementen die volledig vegetarisch zijn. Dat vinden wij supertof! En daarmee is ons doel bereikt.

Nog één keer zullen we de Beatrixzaal in de Jaarbeurs omtoveren tot een grote smeltpot van vegan producten, vegan goede doelen, vegan sprekers, en dat organiseren we voor iedereen die interesse heeft in de vegan lifestyle. Natuurlijk voor de vegans, maar zeker ook voor de non-vegan. Iedereen die geïntereseerd is in duurzaamheid, zal zijn draai vinden op Vegenement VegFestNL. Nog één keer gaan we genieten van de samenkomst van de meest bijzondere standhouders, sprekers en koks. En dan? Dan schrijven we Vegetafel (de organisator achter al die leuke evenementen) uit bij de Kamer van Koophandel. Ons doel is bereikt en daar zijn we beretrots op. We kijken met heel veel plezier en trots terug op acht jaar veganistische evenementen.

We nodigen de populairste sprekers van de afgelopen jaren nog één keer uit en om de verbinding tussen zaal en sprekers te vergroten zullen de sprekers dit jaar spreken op een podium in de zaal. Ook de kookdemonstraties komen nog één keer terug. En natuurlijk hopen we dat jij er ook nog één keer bij zult zijn!

Een sfeerimpressie van VegFestNL 2017 op de Happy Cow YouTube: klik hier
Een sfeerimpressie van Vegenement VegFestNL 2019: klik hier.

Dit jaar geen Ticket voorverkoop, maar gewoon cash aan de deur. Pinnen en contant betalen. €5,- per persoon per dag.

Vegenement VegFestNL, de laatste!

Heb jij 2 en 3 november al in je agenda staan? Dit jaar zullen wij niet alleen voor de laatste keer in de Jaarbeurs neerstrijken, wij organiseren Vegenement VegFestNL voor de laatste keer. De smeltpot van vegan bedrijven en bezoekers gaat stoppen. Vegenement zal na Vegnement VegFestNL worden opgeheven. Wel zullen wij verder gaan als Stichting Vegenement, maar een evenement als Vegenement VegFestNL valt niet binnen de doelstellingen van de stichting.

Dus, dit jaar voor het laatst, sprekers, standhouders, muziek en nog veel meer in één zaal! De sprekers zullen dit jaar plaatsnemen op het hoofdpodium in de zaal, zodat jullie niet meer je weg hoeven te vinden door het Beatrix-gebouw. We kregen ook vaak het verzoek minder sprekers synchroon te laten lopen, met de sprekers op het podium, kun je kiezen waar je bij wil zijn en de rest van de tijd kun je fijn rondwandelen tussen de standhouders of genieten van je full-vegan maaltijd op het zitveld.

Dit jaar geen tickets in de voorverkoop. Toegang kost €5,- p.p.p.d., dat kan met cash en pin worden betaald bij de kassa.

Vegenement wordt Stichting Vegenement

Op dit moment is Vegenement een commercieel bedrijf maar kan als stichting de doelstelling om op een laagdrempelige manier veganisme te promoten beter realiseren. Wij willen kosten voor NGO's en startups zo laag mogelijk houden, en de toegang van onze evenementen zoveel mogelijk gratis. En om dat te bereiken, zullen we het bedrijf opheffen. Er is inmiddels een bestuur bekend, de hoofddoelstelling is helder. "het op een laagdrempelige manier promoten van de veganistische levensstijl, door middel van het organiseren van gezellige evenementen, zodat bezoekers op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met de vegan lifestyle.
Wij vragen hulp bij de opstartkosten. Het inschrijven via de notaris, het realiseren van de ANBI status, het registreren bij de Kamer van Koophandel, het opzetten en vullen van de website (waarbij we zoveel mogelijk zelf zullen doen) en een klein duwtje in onze rug voor wat overige aanloopkosten.