We gaan weer Vegadaten!!!

Hemelse Hemelvaart met Vegadates in Gouda

Heb je zin in een gezellige dag met andere vega(n) singles? Kom dan zeker naar onze Hemelse Hemelvaart.

Donderdag 10 mei nodigen we je uit voor dit gezellige Vegadates event in Gouda. We verzamelen om 11.30 op een locatie in de buurt van het station Gouda. De lunch (een royaal belegd vegan broodje) en een drankje zijn inclusief. En, we zullen onderweg nog stoppen voor een extra drankje. Het programma is deels afhankelijk van de grootte van de groep, dat maken we volgende week bekend. Rond 17.30 stoppen we vanuit Vegadates. Wie weet, ga je daarna nog gezellig wat eten met iemand waarmee je het supergoed kan vinden?! Dat zouden we supertof vinden, dus laat het zeker even aan ons weten.

Minimum aantal deelnemers: 10
Maximaal aantal deelnemers: nvt (indien nodig zullen we locatie en programma aanpassen)

Wist je dat Gouda best veel vegan plekjes en bedrijven herbergt? Natuurlijk gaan we je daar meer over vertellen tijdens deze Hemelse dag. Schrijf je snel in, zodat we het goed kunnen voorbereiden.

Schrijf je snel in, dan weet je zeker dat je erbij bent!

Goes was gezellig!

Wat was het gezellig in Goes! Qua weer hadden we echt wel een kleine uitdaging. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was erg gezellig en behoorlijk druk. Goessenaren, toeristen en tout bekend en onbekend Vegan Nederland rukten uit en trotseerden de kou. Wat hebben we genoten.

Pumpkinfotografie heeft alvast heel wat mooie foto's online gezet. Als je zo'n mooie foto wil hebben, dan kun je contact opnemen met Pumpkinfotografie. De PZC schreef een zonnig artikel over Vegenement Goes. En wij kunnen niet wachten om het volgend jaar nog eens dunnetjes over te doen.

Zeeland, bedankt voor de gastvrijheid!

Is Vegenement het Duurzaamste Bedrijf van Nederland?

We zijn genomineerd voor het Duurzaamste Bedrijf van Nederland en JULLIE kunnen ons helpen met jullie STEM 👉http://duurzaamstebedrijfvannederland.nl/

Wij hopen vooral zowel de zichtbare als de verborgen impact voor mensen, dieren, het milieu en de natuur in te perken op de manieren waar bij goed in zijn: vegan, duurzaam, plasticarm en lief voor zowel dieren als mensen.

Stemmen je op ons? Stem HIER