VegeQ

Op 16 september gaan we op Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek spetteren met de VegeQ. Samen met de Vegetariërsbond zal deze vegan BBQ een geweldig feest worden voor jong en oud. Je mag onbeperkt eten, zoveel je wilt. Je drankjes zijn voor eigen rekening. De VegeQ zal plaatsvinden vanaf 17.00 uur. Je bent dan van harte welkom in het restaurant op landgoed de Olmenhorst. De maaltijden zullen worden bereid door topkok Rinske en zijn team, aangevuld met vegan specialisten.

Alweer voor het zevende jaar op rij wordt dit gezellige evenement georganiseerd door de samenwerkingspartners. Maak kennis met de vele vleesvervangers. Laat je verrassen door diverse groentes, salades en heel veel meer. Je zult niets tekort komen. Veggie Fair én VegeQ hoofd-organisator Christine Burgemeester is blij om de Veggie Fair gasten dit jaar voor het eerst te mogen laten aanschouwen hoe magisch het landgoed in de avonduren is. Al vele malen aanschouwde zij de feërieke taferelen van de invallende avond en nacht.

Kom en geniet mee. We hebben zowel binnen als buiten zitplaatsen voor je gereserveerd. Helaas is het niet mogelijk om bij dit bewerkelijke evenement rekening te houden met voedselallergiën. De maaltijd zal geheel veganistisch zijn.

Met deelname aan de VegeQ steun je de Vegetariërsbond. Per verkochte maaltijd zullen zij een mooi bedrag ontvangen.

Factuurgegevens


Bedrijfsnaam (optioneel)  

Titel *

Voorletters *

Tussenvoegsel  

Achternaam *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Land *

BTW nummer  

Telefoon *

E-mailadres *

Aantal kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen (minimaal 1 volwassen begeleider verplicht): *

Aantal kinderen van 5 tot 12 jaar: *

Aantal kinderen tot 5 jaar: *

Wij zullen je onze nieuwsbrief toezenden, zodat je helemaal op de hoogte blijft. Natuurlijk kun je je daar altijd weer heel makkelijk voor afmelden! *

Je begrijpt dat we ons zo goed mogelijk op je komst willen voorbereiden. Dat we boodschappen moeten doen en berekenen hoeveel we van alles nodig hebben. Daarom is het vanaf twee weken voor de VegeQ niet meer mogelijk om te annuleren. Tot die tijd brengen wij 50% annuleringskosten in rekening. *

Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Vegetafel *

pagina 1 van 3