Sprekers Vegenement Goes

13.00: Martine van Haperen - Vegetus

Is er in jouw school- of bedrijfskantine voldoende keus voor vega’s en vegans? Zo niet, dan is het NU tijd om in actie te komen. Steeds meer instellingen maken hun catering groener en dat is goed nieuws voor mens, dier en milieu. In deze presentatie geeft Martine van Haperen voorbeelden en praktische tips over hoe je de catering van jouw school of bedrijf  meer plantaardig kunt maken.

Martine van Haperen werkt met haar websites Vegetus en Gewoon Vegan aan een toekomst waarin plantaardig eten vanzelfsprekend is. Je kunt bij haar ook terecht voor workshops en persoonlijke begeleiding op het gebied van plantaardige voeding.
 

14.00: Trees Janssens - Partij voor de Dieren Zeeland

Trees Janssens is lijsttrekker voor de Partij voor de Dieren voor de Provinciale Staten van Zeeland. Er is nog veel te winnen in Zeeland voor dieren, natuur en milieu. Alles wat wonen en recreëren in Zeeland aantrekkelijk maakt is langzaam aan het verdwijnen. De rust en ruimte, de frisse lucht en de natuur worden steeds vaker opzij gezet voor vervuilende industrie. Het is in ons eigen belang dat we weer leren leven met de natuur in plaats van te strijden tegen de natuur. Wij kunnen allemaal ons steentje bijdragen, veganisme is een grote stap in de goede richting. Verbeter de wereld, begin met Zeeland.
 
Heb jij ook goeie ideeën voor Zeeland en wil je er iets mee doen?
Mail ze gerust naar zeeland@partijvoordedieren.nl en sluit je aan.