Standhouders Goes

Standhouders Goes 2019

Bij welke standhouders kun je komen kennismaken op 28 april op de Grote Markt in Goes?

Cateraars Goes 2019

Vegan Chef Stef is ondertussen een begrip aan het worden met het "Broodje Shawarma" met zelfgemaakte sauzen.
   
 
 
Skinfoods  Bodycare: Raw, Vegan biologische lichaamsverzorging, duurzaam en handgemaakt.
Zonder dierenleed en vervuiling van moeder aarde.
Gezond voor je huid zowel als voor je lichaam.
 
Cosy Green serves Thai & European streetfood with a vegan heart.
They offer vegan Thai cuisine prepared with love and a bold, refreshing blend of fragrant, sour, sweet, salty, bitter, and spicy. Focusing in on high quality ingredients and fresh vegetables of which most are from organic farming. For reducing our carbon footprint and environmental impact and to be beneficial, the packaging materials are biodegradable and recyclable. We look forward to hosting you!
Animal Sanctuary Melief, opgericht in 2003, vangt dieren op die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden. De meeste van de ruim 1.250 dieren hebben vaak al veel ellende meegemaakt en mogen dan ook de rest van hun leven te midden van soortgenoten in de opvang blijven wonen. Een groot deel van het werk wordt door vrijwilligers verricht en de opvang wordt volledig gefinancierd door donaties en giften. 
It's Greenish: We maken heerlijke vleesvervangende producten. We zijn begonnen met het experimenteren met verse algen omdat deze tjokvol zitten met gezonde voedingsstoffen. Daarnaast hebben we ook kaas-vervangers ontwikkeld. Deze bevatten geen kaas, geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en geen chemische toevoegingen. Dit soort innovaties maakt onze producten uniek. Wat ook uniek is, is ons bindmiddel. Dit zorgt voor een smeuïge en prettige bite zonder taai of elastisch te zijn. Én heel belangrijk ook ons bindmiddel bevat geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong.
Partij voor de Dieren: Er is nog een wereld te winnen door meer plantaardig te eten, dit is beter voor dieren, natuur en milieu en voor de mensen zelf. De Partij voor de Dieren pleit ervoor om dierlijke producten te vervangen door plantaardige. Het gaat niet alleen om wat wij eten en drinken, ook in kleding, tassen, schoenen en verzorgingsproducten zijn vaak (verborgen) dierlijke ingrediënten verwerkt. De consument moet beter geïnformeerd worden, want eigenlijk wil niemand betalen voor dierenleed.
VegaVriend is dé webshop voor vegan huisdieren. Ons doel is om vegan huisdierenvoer de norm te maken in plaats van de uitzondering. Wij streven ernaar om alle beschikbare vegan producten voor huisdieren aan te bieden in onze webshop. Daarnaast willen wij kennis over deze voermogelijkheid verspreiden. Wij zijn ervan overtuigd dat vegan huisdierenvoer een goed alternatief is. De huisdieren komen niks tekort en er hoeven geen andere dieren voor te lijden.
VEGA-LIFE: Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen, tassen en bijvoorbeeld cosmetica. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten die hier aan te pas komen.
 
Zij maken kwaliteitspatisserie en high tea op maat. Voor op uw bruiloft, feestje, verjaardag of zakelijke bijeenkomsten. Alles is volledig plantaardig.
Geen taart wanneer je hebt gekozen voor een veganistische levensstijl? Onzin! Heavenly Cupcakes bewijst dat je geen ei of lactose nodig hebt om heerlijke gebakjes te maken. Je kunt hier naast het eten van gebakjes en taarten ook heerlijk lunchen of een High Tea houden met familie en vrienden. Gezellig noemen we dat!
 

En meer!