Standhouders Goes

Standhouders Goes 2019

Bij welke standhouders kun je komen kennismaken op 28 april op de Grote Markt in Goes?

Cateraars Goes 2019

Vegan Chef Stef is ondertussen een begrip aan het worden met het "Broodje Shawarma" met zelfgemaakte sauzen.
Deze diëtiste en eigenaresse van CLARK fermentation verkoopt allerlei superlekkere gefermenteerde producten uit haar eigen fabriek zoals: crunchy kimchipancakes van haar homemade veganistische kimchi, tempehsate van haar eigen sojavrije tempeh, bijzondere smaken kombucha en alcoholvrije ginger beer. Als diëtiste weet ze natuurlijk ook precies waarom deze producten naast heel lekker ook nog eens heel gezond zijn.
Cosy Green serves Thai & European streetfood with a vegan heart.
They offer vegan Thai cuisine prepared with love and a bold, refreshing blend of fragrant, sour, sweet, salty, bitter, and spicy. Focusing in on high quality ingredients and fresh vegetables of which most are from organic farming. For reducing our carbon footprint and environmental impact and to be beneficial, the packaging materials are biodegradable and recyclable. We look forward to hosting you!
De bekende gele foodtruck van Loving Hut Express is een ondertussen al een begrip op Vegenement na 5 deelnames aan de Veggie Fair. Gekend en geliefd voor onze gyros en tiramisu, maar we brengen ook onze andere heerlijke, grotendeels biologische lekkernijen mee naar Goes, helemaal uit Belgenland!
Bara is een plat gebakken snack. Het is gemaakt van gemalen gespleten erwten of groene linzen (mung dahl) en is van Indiase afkomst. Ze zijn goudbruin, sponsachtig en worden geserveerd met pittige chutney of sambal. www.audaryadhaamtemple.nl
  Hop en Pop
  Falafel Oasis
 
 
Skinfoods  Bodycare: Raw, Vegan biologische lichaamsverzorging, duurzaam en handgemaakt.
Zonder dierenleed en vervuiling van moeder aarde.
Gezond voor je huid zowel als voor je lichaam.
 
Animal Sanctuary Melief, opgericht in 2003, vangt dieren op die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden. De meeste van de ruim 1.250 dieren hebben vaak al veel ellende meegemaakt en mogen dan ook de rest van hun leven te midden van soortgenoten in de opvang blijven wonen. Een groot deel van het werk wordt door vrijwilligers verricht en de opvang wordt volledig gefinancierd door donaties en giften. 
It's Greenish: We maken heerlijke vleesvervangende producten. We zijn begonnen met het experimenteren met verse algen omdat deze tjokvol zitten met gezonde voedingsstoffen. Daarnaast hebben we ook kaas-vervangers ontwikkeld. Deze bevatten geen kaas, geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en geen chemische toevoegingen. Dit soort innovaties maakt onze producten uniek. Wat ook uniek is, is ons bindmiddel. Dit zorgt voor een smeuïge en prettige bite zonder taai of elastisch te zijn. Én heel belangrijk ook ons bindmiddel bevat geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong.
Partij voor de Dieren: Er is nog een wereld te winnen door meer plantaardig te eten, dit is beter voor dieren, natuur en milieu en voor de mensen zelf. De Partij voor de Dieren pleit ervoor om dierlijke producten te vervangen door plantaardige. Het gaat niet alleen om wat wij eten en drinken, ook in kleding, tassen, schoenen en verzorgingsproducten zijn vaak (verborgen) dierlijke ingrediënten verwerkt. De consument moet beter geïnformeerd worden, want eigenlijk wil niemand betalen voor dierenleed.
VegaVriend is dé webshop voor vegan huisdieren. Ons doel is om vegan huisdierenvoer de norm te maken in plaats van de uitzondering. Wij streven ernaar om alle beschikbare vegan producten voor huisdieren aan te bieden in onze webshop. Daarnaast willen wij kennis over deze voermogelijkheid verspreiden. Wij zijn ervan overtuigd dat vegan huisdierenvoer een goed alternatief is. De huisdieren komen niks tekort en er hoeven geen andere dieren voor te lijden.
VEGA-LIFE: Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen, tassen en bijvoorbeeld cosmetica. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten die hier aan te pas komen.
 
Tea and More: Zij maken kwaliteitspatisserie en high tea op maat. Voor op uw bruiloft, feestje, verjaardag of zakelijke bijeenkomsten. Alles is volledig plantaardig.
Geen taart wanneer je hebt gekozen voor een veganistische levensstijl? Onzin! Heavenly Cupcakes bewijst dat je geen ei of lactose nodig hebt om heerlijke gebakjes te maken. Je kunt hier naast het eten van gebakjes en taarten ook heerlijk lunchen of een High Tea houden met familie en vrienden. Gezellig noemen we dat!
De veganistische zoetwaren van Clarana zijn een ideaal cadeau of gewoon een heerlijke traktatie voor jezelf! De producten zijn deels biologisch en helemaal palmolievrij. Goed voor de dieren en de planeet. Blijf via facebook op de hoogte van nieuwe producten en verkooppunten: https://www.facebook.com/ClaranaNLenBE/
Vegros is een veganistische groothandel voor wederverkopers, horeca en grootverbruik. Aanmelden kan via: www.vegros.de
No Food with a Face is een vegan kleding lijn met een boodschap. De kleding is gemaakt van biologisch katoen en fair trade en onder meer verkrijgbaar bij Vega-Life.
Sea First Foundation First Foundation: (SFF) is een non-profit organisatie in Nederland die wereldwijd opkomt voor het belang en de bescherming van de oceanen en hun fauna en flora. SFF maakt mensen warm voor de pracht en biodiversiteit van het onderwaterleven.
Geuren zijn zeer belangrijk voor een kat. Daarom stoppen ze bij Anima Felis het lekkerste kattenkruid in de leukste handgemaakte kussentjes. De stof wordt speciaal gemaakt met een voor Anima Felis ontworpen design. Dus niet alleen handgemaakt maar ook nog eens uniek en nergens anders te verkrijgen. Het kattenkruid van Anima Felis wordt al gebruikt in de opvang om de bange katten wat te laten ontspannen en om uit hun schulp te laten komen. 
Bio Drôme Natuurvoeding is een natuurvoedingswinkel aan de Oostwal te Goes met een groot assortiment aan niet alleen biologische- maar ook vegetarische en veganistische producten. Tijdens het Vegenement op de Grote Markt zijn er een aantal proeverijen en demo’s georganiseerd met zowel nieuwe vega- en vegan producten als bekende favorieten. Allemaal biologisch, natuurlijk.
Ik verkoop hiervoor alleen Falafel (vegetarisch) en andere diverse Levantijnse gerechten zoals Hummus, Baklava, TzatZiki, Loempia's etc (op aanvraag ook Falafel Kapsalon) ter info (alles is veganistisch)
Ik wil mijn FoodTruck exploiteren op markten en evenementen.
Solar2Enjoy Zeeland is een betrouwbare partij om u te adviseren over zonnepanelen, infrarood verwarming, warmwatersystemen, airco’s, postcoderoos en gasvrij wonen. Doordat wij continue op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij u ten alle tijden het beste advies geven voor uw specifieke situatie. Onze adviseurskunnen u volledig adviseren over de beste oplossing die voor uw situatie van toepassing.
Bezoek onze showroom in Vlissingen (Gildeweg 17F)
Wij zijn Uniek Eten en willen jou laten ervaren hoe makkelijk het is om vegan te eten en voornamelijk te bakken. In 2018 verscheen ons boek Bak to Basic. Het boek staat vol met seizoensgebonden taart- en snackrecepten, zoals een heerlijke rabarber-kokostaart, frisse kersenvlaai, verrukkelijke carrotcake of sweet pumpkin pie. Wil je een kleinere snack of iets hartigs voor de picknick? Je vindt het allemaal in Bak to Basic. Het boek is niet alleen voor mensen die al vegan eten maar vooral ook voor mensen die een kijkje willen nemen in de plantaardige keuken. Wie minder geraffineerde suiker of minder gluten wil eten kan ideeën opdoen in het boek
 

En meer!