Vegenement Nijmegen 2019

Wordt verwacht!

25 augustus is Vegenement voor het eerst in Nijmegen met Vegenement Nijmegen. Op het Kelfkensbos strijken ongeveer 60 standhouders neer, food en non food en natuurlijk duurzaam, zoals je van ons gewend bent. Plasticarm, Fairtrade, Full-Vegan. Vegenement Nijmegen is gratis toegankelijk voor bezoekers. Het evenement duurt van 12.00 tot 19.00 en we zullen je op de hoogte houden over de extra activiteiten.

Hou ook onze website en Facebookpagina goed in de gaten.

Catering Vegenement Nijmegen

Deze diëtiste en eigenaresse van CLARK fermentation verkoopt allerlei superlekkere gefermenteerde producten uit haar eigen fabriek zoals: crunchy kimchipancakes van haar homemade veganistische kimchi, tempehsate van haar eigen sojavrije tempeh, bijzondere smaken kombucha en alcoholvrije ginger beer. Als diëtiste weet ze natuurlijk ook precies waarom deze producten naast heel lekker ook nog eens heel gezond zijn.

Mr. Plaenty komt naar Vegenement Nijmegen met zijn veganistische Arepa's. Dit Colombiaanse streetfood is gemaakt van maismeel, wat het van nature glutenvrij maakt. Heerlijk te vullen met verschillende ingrediënten!
 SAPLAB zal op Vegenement met hun 'Do it Yourself' setting bezoekers van alle leeftijden de mogelijkheid bieden om de juices op het menu zélf te persen, en daarna op de Juice Cruiser Pedal Blenders tot shake te trappen. Elke klant krijgt hun 'Best Wel Healthy Boodschappen Spiekbrief' mee, vol ingrediënten, recepten, documentaire en -boekentips om thuis zelf makkelijker aan de slag te gaan en meer te weten te komen.
Hare Krishna zal op Vegenement Nijmegen komen met o.a. huisgemaakte saté, broodjes tofu, pacora en bara's.

Standhouders Vegenement Nijmegen