Standhouders Vegenement Rotterdam

Standhouders Vegenement Rotterdam

Welke standhouders kan je op Vegenement Rotterdamn 2019 verwachten.

Cateraars Vegenement Rotterdam

Deze diëtiste en eigenaresse van CLARK fermentation verkoopt allerlei superlekkere gefermenteerde producten uit haar eigen fabriek zoals: crunchy kimchipancakes van haar homemade veganistische kimchi, tempehsate van haar eigen sojavrije tempeh, bijzondere smaken kombucha en alcoholvrije ginger beer. Als diëtiste weet ze natuurlijk ook precies waarom deze producten naast heel lekker ook nog eens heel gezond zijn.
Vegan Chef Stef is ondertussen een begrip aan het worden met het "Broodje Shawarma" met zelfgemaakte sauzen.
Cosy Green offers vegan Thai cuisine prepared with love and a bold, refreshing blend of fragrant:sour, sweet, salty, bitter, and spicy. Focusing in on high quality ingredients and fresh vegetables of which most are from organic farming. For reducing our carbon footprint and environmental impact and to be beneficial, the packaging materials are biodegradable and recyclable. We look forward to hosting you!
De bekende gele foodtruck van Loving Hut Express is een ondertussen al een begrip op Vegenement na 5 deelnames aan de Veggie Fair. Gekend en geliefd voor onze gyros en tiramisu, maar we brengen ook onze andere heerlijke, grotendeels biologische lekkernijen mee naar Rotterdam, helemaal uit Belgenland!
Ik verkoop hiervoor alleen Falafel (vegetarisch) en andere diverse Levantijnse gerechten zoals Hummus, Baklava, TzatZiki, Loempia's etc (op aanvraag ook Falafel Kapsalon) ter info (alles is veganistisch)
Ik wil mijn FoodTruck exploiteren op markten en evenementen. 
https://www.facebook.com/falafeloasis/
  Punk Dog

Standhouders Vegenement Rotterdam

Groene Leefstijl is medio 2018 opgericht met als doel mensen die duurzamer willen zijn te helpen ook echt duurzamer te worden. Een duurzamere wereld begint bij jezelf, met de dingen die je doet, met je aankopen, en met het denken over je medemens. Wij publiceren artikelen over uiteenlopende onderwerpen en doen suggesties ter uitbreiding van kennis, inzicht en ervaringen. Daarbij streven we naar gedegen onderbouwing (bronvermelding). In de toekomst zullen er ook filmpjes komen. Bewust leven voor een betere wereld, dat is waar wij voor staan. In Rotterdam zijn wij aanwezig met meer informatie, een groene kalenderkaart en het boek ”De Aarde is van alle Aardbewoners” een boek voor jong en oud over dieren waarvan we zoveel houden en die een beter leven verdienen.
Tea and More: Zij maken kwaliteitspatisserie en high tea op maat. Voor op uw bruiloft, feestje, verjaardag of zakelijke bijeenkomsten. Alles is volledig plantaardig.
Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen, tassen en bijvoorbeeld cosmetica. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten die hier aan te pas komen.
Geen taart wanneer je hebt gekozen voor een veganistische levensstijl? Onzin! Heavenly Cupcakes bewijst dat je geen ei of lactose nodig hebt om heerlijke gebakjes te maken. Je kunt hier naast het eten van gebakjes en taarten ook heerlijk lunchen of een High Tea houden met familie en vrienden. Gezellig noemen we dat!
Pretty ECO verkoopt duurzame, papieren producten gemaakt van olifantenpoep! Tien procent van de winst wordt gedoneerd aan een olifantenopvang in Sri Lanka om de leefomstandigheden van de olifanten te verbeteren. Oprichter Esmay Verschuren reist zelf regelmatig af naar Sri Lanka om voor de olifanten te zorgen en de Fairtrade werkplaats te bezoeken waar de producten worden gemaakt. Zo blijft het product en verhaal eerlijk en up to date.
Misschien sta je er niet zo bij stil, maar veel wijn is niet vegetarisch of veganistisch. Het klaren en filteren van de wijn gebeurt meestal met producten op basis van dierlijk eiwit (vislijm, gelatine, melkeiwit). Granada Wijnen biedt diverse verrassende Zuid-Spaanse wijnen die veganistisch zijn, o.a. omdat ze geklaard worden met bentoniet, een fijne kleisoort uit de USA. We hebben wit, rood én mousserend. Kom ze proeven!
Animal Sanctuary Melief, opgericht in 2003, vangt dieren op die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden. De meeste van de ruim 1.250 dieren hebben vaak al veel ellende meegemaakt en mogen dan ook de rest van hun leven te midden van soortgenoten in de opvang blijven wonen. Een groot deel van het werk wordt door vrijwilligers verricht en de opvang wordt volledig gefinancierd door donaties en giften. 
Mambeco biedt mooie fair trade, duurzame en milieubewuste producten aan op onze webshop en diverse markten en evenementen. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment verzorgingsproducten van o.a. Werfzeep, Fair Squared en Lamazuna. Daarnaast bieden we diverse zero waste producten aan en mooie alternatieven voor plastic. Van wasbare wattenschijfjes en bamboe wattenstaafjes tot bamboe koffiebekers en herbruikbare boterhamzakjes en bee’s wrap en foodhuggers. Verbeter de wereld, begin bij jezelf!
Yogi & Yousef zijn twee vrienden uit verschillende culturen. Samen plukken en verpakken ze een nieuw type dadel, de Dalia Sukkary. De textuur is boterzacht en ze hebben een romige karamel smaak. De palmen van Yogi & Yousef staan in vruchtbare oasegronden in de Arabische woestijn. Daardoor zijn ze bijzonder voedzaam: ze bevatten 10 essentiële mineralen, maar ook vitaminen, proteïnen en vezels. De dadels worden 100% natuurlijk behandeld, zonder additieven of toegevoegde suikers.
 
Wij zijn Sharp Sharp, plantaardige bakkers van bijzondere gebakjes, koekjes, flower granola en nog veel meer. Gelukkig vóór iedereen, een feestje! Niet alleen om naar te kijken maar ook voor je smaakpapillen, lichaam en voor deze aarde en iedereen die daarop leeft. // design food in a better way
Onze producten zijn 100% plantaardig (vegan), glutenvrij, 99% biologisch en zonder geraffineerde suikers.
The Dutch Vegan Bakery is onderdeel van Het Zaanse Bakkertje. Na veel vraag naar vegan bakkersproducten en met de ambitie voor een groen en duurzaam toekomst is Het Zaanse Bakkertje in januari 2016 begonnen met ontwikkelen van vegan bakkersrecepten. Wat begon met drie vegan producten is inmiddels uitgebreid naar ruim 60(!) producten, allemaal vegan! Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten brood, banket en lekkere tussendoortjes. Onze croissants, gevulde koeken en hartige snacks zijn op elke vegan evenement de superstar! Kijk ook op onze webshop www.veganbakery.nl. Online bestellen kan in heel Nederland en België.
Vandebron is een online marktplaats voor boeren die zelf hebben geïnvesteerd in de productie van duurzame energie. We maken het mogelijk dat de consument voortaan zijn/haar stroom rechtstreeks van onze boeren kan kopen. Op deze manier kunnen we samen grote vervuilende energiemaatschappijen buitenspel zetten. Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op onze website: www.vandebron.nl
Stichting Bite Back
Selnature
  Plant Based Cheese
 

En meer!