Standhouders Vegenement Rotterdam

Standhouders Vegenement Rotterdam

Welke standhouders kan je op Vegenement Rotterdamn 2019 verwachten.
Deze diëtiste en eigenaresse van CLARK fermentation verkoopt allerlei superlekkere gefermenteerde producten uit haar eigen fabriek zoals: crunchy kimchipancakes van haar homemade veganistische kimchi, tempehsate van haar eigen sojavrije tempeh, bijzondere smaken kombucha en alcoholvrije ginger beer. Als diëtiste weet ze natuurlijk ook precies waarom deze producten naast heel lekker ook nog eens heel gezond zijn.
Vegan Chef Stef is ondertussen een begrip aan het worden met het "Broodje Shawarma" met zelfgemaakte sauzen.
   
Groene Leefstijl is medio 2018 opgericht met als doel mensen die duurzamer willen zijn te helpen ook echt duurzamer te worden. Een duurzamere wereld begint bij jezelf, met de dingen die je doet, met je aankopen, en met het denken over je medemens. Wij publiceren artikelen over uiteenlopende onderwerpen en doen suggesties ter uitbreiding van kennis, inzicht en ervaringen. Daarbij streven we naar gedegen onderbouwing (bronvermelding). In de toekomst zullen er ook filmpjes komen. Bewust leven voor een betere wereld, dat is waar wij voor staan. In Rotterdam zijn wij aanwezig met meer informatie, een groene kalenderkaart en het boek ”De Aarde is van alle Aardbewoners” een boek voor jong en oud over dieren waarvan we zoveel houden en die een beter leven verdienen.
Tea and More: Zij maken kwaliteitspatisserie en high tea op maat. Voor op uw bruiloft, feestje, verjaardag of zakelijke bijeenkomsten. Alles is volledig plantaardig.
De bekende gele foodtruck van Loving Hut Express is een ondertussen al een begrip op Vegenement na 5 deelnames aan de Veggie Fair. Gekend en geliefd voor onze gyros en tiramisu, maar we brengen ook onze andere heerlijke, grotendeels biologische lekkernijen mee naar Rotterdam, helemaal uit Belgenland!
Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen, tassen en bijvoorbeeld cosmetica. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten die hier aan te pas komen.
Geen taart wanneer je hebt gekozen voor een veganistische levensstijl? Onzin! Heavenly Cupcakes bewijst dat je geen ei of lactose nodig hebt om heerlijke gebakjes te maken. Je kunt hier naast het eten van gebakjes en taarten ook heerlijk lunchen of een High Tea houden met familie en vrienden. Gezellig noemen we dat!
Pretty ECO verkoopt duurzame, papieren producten gemaakt van olifantenpoep! Tien procent van de winst wordt gedoneerd aan een olifantenopvang in Sri Lanka om de leefomstandigheden van de olifanten te verbeteren. Oprichter Esmay Verschuren reist zelf regelmatig af naar Sri Lanka om voor de olifanten te zorgen en de Fairtrade werkplaats te bezoeken waar de producten worden gemaakt. Zo blijft het product en verhaal eerlijk en up to date.