Vegenement Someren

LET OP!!!

Buitengewoon JojVoor uitgebreide informatie over het evenement verwijzen we je naar de website www.buitengewoondjoj.nl. Aanmelding voor dit evenement gaat via deze pagina. Je kunt je ook direct aanmelden via deze link.

Duurzaam Geluk tijdens Buitengewoon Djoj en Vegenement Someren

Djoj en Vegenement gaan hand in hand en naar buiten! Deze lente, 24, 25 en 26 mei organiseren Centrum Djoj en Vegenement een meerdaags lentefestival in het landelijke Someren in Brabant. Het thema van het festival is ‘duurzaam geluk’. Het thema komt terug in de workshops, lezingen en alle andere activiteiten. En natuurlijk ook in de voeding.

In landelijke hoeves en (bij goed weer) op de buitenvelden worden door Centrum Djoj diverse activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling georganiseerd. Onderdelen die aan bod komen zijn self-love, connecting, get moving, meditation, treat yourself, music & entertainment.

Vegenement zal zorgen voor het veganistische programma-aanbod gedurende deze dagen. De vegan catering, bar en diverse lezingen en workshops zullen een duurzaam karakter hebben op alle vlakken. Duurzaam geluk staat daarbij centraal.

Na het donkere winterseizoen is het heerlijk om in de lente bij te komen in het lentezonnetje en om te genieten van die nieuwe frisse energie. Het festival is een mooie manier om deze beweging bewust vorm te geven. Het thema ‘duurzaam geluk’ zal hierin de leidraad vormen. Wat maakt jou gelukkig? Wat heb je nodig om dit te mogen ervaren? Welke stappen zou je graag nog willen zetten? Maar ook; wat heb jij bij te dragen aan het geluk van anderen?

Wat kun je verwachten?
Er worden allerlei activiteiten georganiseerd waarin jij vrij bent om aan te sluiten. Je kiest wat voor jou op dat moment goed voelt en waar je blij van wordt. Even geen zin in een workshop, lezing of andere activiteit? Dan ga je toch gewoon lekker in het zonnetje zitten met een heerlijke versbereide maaltijd of een lekker duurzaam Drankje? Doe je wel mee? Dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld dansen, yoga, andere vormen van bewegen of juist stil zijn, in de natuur wandelen, met een groep filosoferen, verdieping in de vegan lifestyle (voor beginners en gevorderden), of diverse andere activiteiten. Al deze elementen zullen in verschillende vormen aanwezig zijn. Het is aan jou om te kiezen wat voor jou het beste past. Zo ziet het festival er voor iedereen anders uit, maar is het toch een gezamenlijke ervaring waarin iedereen zijn eigen ontwikkeling doormaakt.

Food
We willen bewust omgaan met onze eigen ontwikkeling, maar ook met de wereld om ons heen. De speciaal voor dit evenement geselecteerde cateraars zorgen ervoor dat het jou op het gebied van eten aan niks ontbreekt en dat er tegelijkertijd bewust met voeding wordt omgegaan. Het hele weekend lang heerlijke verse en bewuste maaltijden, drankjes en snacks dus! 

Overnachten:
Het is een meerdaags festival en we nodigen iedereen dan ook uit om te blijven overnachten op een kamer in één van de landelijke hoeves of op het kampeerveld met een tentje. In de hoeves zullen we een damesvleugel, een herenvleugel en een gemengde vleugel aanbieden. Je kunt ook kiezen voor het opzetten van een tentje. Op verzoek van de locatie vragen we onze gasten geen grote tenten te plaatsen.

Heb je ook zon'n zin gekregen om de lente met ons te vieren? Schrijf je dan snel in! Hoe eerder je boekt, hoe groter de korting.

Wat wordt je aangeboden bij deelname?

Een toegangsticket voor Buitengewoon Djoj & Vegenement Someren omvat:

  • - Deelname aan alle activiteiten die door Djoj en Vegenement worden aangeboden, met uizondering van privésessies die worden aangeboden door externe partijen (bijvoorbeeld massages en privé sessies).
  • - Eén bed in meerpersoons kamer of een plek voor een festivaltentje (zelf meenemen).
  • - €50 Aan munten voor maaltijden en en drankjes (extra munten zijn aan te schaffen tijdens het evenement). De munten uit het pakket zijn niet inwisselbaar voor geld. Extra munten zijn te koop op het terrein, deze zijn wel inwisselbaar.

Annuleringsvoorwaarden

- Annulering kan tot één maand van te voren, ongeacht de reden, onder inhouding van €25,- administratiekosten.
- Bij annulering korter dan één maand voorafgaand aan het evenement zijn de kosten voor de deelnemer 100% ongeacht de reden.
- De deelnemer mag wel zelf zijn of haar kaartje doorverkopen, mits dit minimaal 1 week vooraf aan het evenement via e-mail ons is doorgegeven op info@vegenement.nl, onder vermelding van het factuurnummer en de naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres van de oude en nieuwe deelnemer. Betaling dient in dat geval onderling tussen deelnemers geregeld te worden.