FAQ's

FAQ's

Q: Is Vegenement VegFestNL helemaal vegan?
A: Jazeker!

Q: Mag ik mijn hond meenemen?
A: Helaas, honden zijn niet toegestaan in de Jaarbeurs. Zorg op tijd voor een goede oppas, zodat je gezellig kan komen genieten.

Q: Is het evenement rolstoeltoegankelijk?
A: Ja, de locatie en het evenement zijn rolstoeltoegankelijk. De lezingen vinden plaats op de 1e verdieping, er zijn voldoende liften aanwezig. Ook is er een speciaal toilet.

Q: Hoe kom ik er met het OV / auto / fiets / lopen / anders?
A: De Jaarbeurs heeft hele duidelijke informatie op de website. Hou er rekening mee dat wij in het Beatrixgebouw zitten. Je rolt de trein uit, en het Beatrixgebouw in. Kun je ons niet vinden? Vraag naar de Expozaal.

Q: Is er een garderobe?
A: Ja, je kunt je jas en tas tegen een kleine vergoeding afgeven. Er zal continu iemand bij de garderobe aanwezig zijn. Het gebruik van de garderobe-service is voor eigen risico.

Q: Ik heb een kaartje gekocht, maar ik heb geen ticket.
A: Mogelijk zit je factuur in je spamfilter. Je schrijft je in met een naam. Die naam heb je nodig + je factuurnummer. Dat factuurnummer bestaat uit vier getallen. Als je via IDeal betaald staat dat nummer ook op je bankafschrift. Als je het geld overboekt dan gebruik je dat nummer in de omschrijving. Kun je het nu nóg niet vinden? Stuur dan een email naar info@vegenement.nl.

Q: Ik heb een paar dagen voor het evenement een email gestuurd en geen antwoord gehad, moet ik nu in paniek raken?
A: Nee, zeker niet. Al onze mankracht is kort voor een evenement bezig op de werkvloer. We proberen email en telefoon zo goed mogelijk te bewaken, maar soms lukt dat niet. De meeste vragen gaan over het factuurnummer. Maak je niet druk, kom naar de jaarbeurs en dan zoeken we het daar verder voor je uit. Zorg er wél voor dat je op tijd betaald als je voor de optie "overboeking" kiest. Soms duurt het even voor de banken je betaling hebben verwerkt.

Q: Moet ik mijn polsbandje omhouden als ik morgen terug wil komen?
A: Ja, als je je polsbandje afdoet zul je een nieuw toegangskaartje moeten aanschaffen. Voorkom dat en hou hem een nachtje om.

Q: Moet ik voor elke dag opnieuw een kaartje kopen?
A: Nee, je kunt met één kaartje twee dagen op bezoek komen. Zo kun je van nog meer lezingen komen genieten.