Hoofdpodium Expozaal

Uitreiking Vegan Awards

Vegan Awards
Veganisme is booming! Ook 2018 zal daar geen uitzondering op vormen. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Vegan Awards door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) zullen ze beste vegan initiatieven in Nederland bekroond worden met een prestigieuze award. Op zondag 28 oktober zullen de Vegan Awards door de NVV uitgereikt worden op het hoofdpodium in de Expozaal.
* * *
NVV
Eet jij weleens bewust geen vlees? Koop je regelmatig dierproefvrije cosmetica? En raken stalbranden jou? Grote kans dat jij begaan bent met het lot van dieren. Dan hebben we iets gemeen!

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) zet zich in voor deze dieren. Dieren zijn geen producten en we vinden dat dieren ook niet zo behandeld moeten worden. Of het nu is voor een stuk vlees, een glas melk, shampoo of een paar leren schoenen. Daarom promoten ze het veganisme met initiatieven als Melk, je kan zonder!, Vegan Wiki, VEGAN Magazine en de VeganChallenge (heb jij al een keer meegedaan?). Op 1 april start een nieuwe editie van de VeganChallenge waarvoor je je kan inschrijven via www.veganchallenge.nl.

De NVV is een ledenvereniging en telt begin 2018 zo'n 2.750 leden. Als ledenvereniging behartigen zij de belangen van leden en zetten zich in voor de promotie van veganisme met initiatieven als de VeganChallenge, Melk, je kan zonder!, Vegan Wiki en VEGAN Magazine. Daarnaast is de NVV het aanspreekpunt voor ondernemers in Nederland voor het Vegan Keurmerk en kunnen ondernemers zich aanmelden als Vegan Friendly-deelnemer.

De doelstelling van de NVV is het bevorderen van een veganistische leefwijze en het beëindigen van de exploitatie van dieren. Graag vertellen ze je meer over veganisme en hoe makkelijk het is om vegan te worden. Op de website www.veganisme.org vind je alle informatie die je nodig hebt. Van lekkere recepten tot interessante artikelen én hoe je lid kan worden.