Standhouders

Standhouders 2018

Welke standhouders kun je verwachten op VegFestNL 2018?

Op deze pagina zullen we het overzicht gedurende het jaar continu updaten. Heb je een bedrijf dat er absoluut bijhoort? Neem contact met ons op!

CATERAARS 2018

 
Geniet van een heerlijke crêpe zonder dierlijke producten bij Crêpe de la Crêpe.
Met onze sfeervolle zelfgebouwde foodtrucks reizen we sinds 2012 stad en land af om leuke feesten en evenementen te voorzien van goed eten. Ons aanbod is vers, zelfgemaakt en volledig vegan. Daarmee maken wij een begin aan een duurzame toekomst. Wij geloven in lekker eten waar iedereen van kan genieten!
The Dutch Weed Burger is one of the healthiest burgers on the planet, with seaweed as the key flavour maker. The juicy patty is made of briny soy shreds and Royal Kombu, a tasty and healthy winter weed, sustainably cultivated in the Dutch region of Zeeland. The crispy O-mega bun colours bright green, due to the superfood chlorella, a microalgae packed with nutritious proteins and Omega acids. The finishing taste touch is done by our Weed Sauce, enriched with Sea Lettuce, a fresh summer weed that brings a nice freshness to this healthy snack. The burger is vegetarian, vegan, kosher and halal.
Vegan Chef Stef is ondertussen een begrip aan het worden met het "Broodje Shawarma" met zelfgemaakte sauzen.
De Gewilde Keuken is gespecialiseerd in een cross-over tussen verschillende wereldkeukens en voedingsfilosofieën. Wij koken veganistisch uit respect voor het leven en omdat het zoveel lekkerder is. Onze biologische boodschappen doen wij bij voorkeur bij lokale boeren en tuinders, vers en seizoensgebonden. Bij De Gewilde Keuken kun je met een gerust hart 'gezondigen': lekker vol en rijk eten maar wel: puur-natuur en onbewerkt. Want wij zeggen: If it came from a plant eat it, if it was made in a plant don't.
Op Vegfest verrassen wij jullie met onze BuddhaBowlsBar, een regenboog aan hartverwarmende ingrediënten, dressings en toppings.
Honkies vegan catering is 3 jaar geleden ontstaan, vlak nadat ik vegan werd dankzij mijn vriendin Priya die informatieve vegan boeken schreef en illustreerde. Toen ik met alle informatie betreft dit onderwerp werd geconfronteerd, kon ik er na een tijdje niet meer omheen; de vegan lifestyle was gewoon logisch! Uit dit, gecombineerd met mijn passie en ervaring in de keuken, is Honkies Vegan Catering ontstaan. Ik wil mensen laten zien dat vegan eten lekker is en dat vlees eten niet meer van deze tijd is. 
Ik sta met mijn catering voornamelijk op vegan- en Japanse festivals en events. Ik specialiseer me voornamelijk Japans en Vietnamees streetfood, zoals sushi, ramen, japadogs, banh xeo en rice flensjes etc.

 

STANDHOUDERS 2018

Vegenement: verzorgt duurzame, vega(n) events voor bedrijven en particulieren. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
Animal Rights: Met onthullende undercoverbeelden, goed onderzoekswerk, sterke argumenten, levensreddende acties en krachtige petities is Animal Rights een ware stem voor de allerzwaksten in de maatschappij. Wij zijn actief in Nederland en België en zetten ons 100% in voor dierenrechten.
HappyCow, ‘The Healthy Eating Guide’. Veganisten, vegetariërs, flexitariërs over de hele wereld maken gebruik van dit geweldige platform. U kunt gebruik maken van de website en de Happy Cow-App om een geschikte dinerplaats te vinden als u op reis bent. Waar kunt u als veganist ‘vegan-friendly’ lunchen, dineren en producten kopen? Maak een profiel aan op de site en zet uw eigen ervaringen online. Zo helpt u andere vega(n)s over de hele wereld om een fijne plek te vinden. U kunt ze ook waarschuwen als u iets negatiefs hebt ervaren. Een leuke manier om elkaar te helpen.
De Nederlandse vereniging voor Veganisme: is de grootste veganistische vereniging van Nederland. De medewerkers en vrijwilligers zijn geregeld te vinden op beurzen en markten om mensen te vertellen over de voordelen van een veganistische levensstijl. Op de website van de NVV is veel informatie te vinden over het leven als veganist. Waar kan men winkelen of lekker uit eten gaan? Daarnaast zijn zij organisator achter de Vegan Challenge en Melk, je kan zonder! Ook Vegan Wiki voor alle feitjes over veganisme, komt uit de koker van de NVV. Dit jaar worden de Vegan Awards wederom tijdens VegFestNL uitgereikt. Met een lidmaatschap van de vereniging steunt u direct al deze werkzaamheden en ontvangt u kwartaallijks het VEGAN Magazine.
Stichting Melief is opgericht in 2003 en zet zich in voor dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden. Als er geen andere oplossing voor het dier in nood is, kijken wij of we het een permanent onderkomen kunnen geven. Aangezien de meeste dieren die bij ons opgenomen worden vaak al veel ellende hebben meegemaakt, mogen ze de rest van hun leven in de opvang blijven wonen, te midden van hun soortgenoten. Ze worden, indien nodig, medisch verzorgd en kunnen in alle rust revalideren en weer tot zichzelf komen. De inmiddels ruim 1250 dieren leven in een voor hen zo natuurlijk mogelijke omgeving van bijna 4 hectare op een boerderij in het Duitse Sögel, een half uur over de grens ter hoogte van Emmen. Een groot deel van het werk wordt door vrijwilligers verricht en de opvang wordt volledig gefinancierd door donaties en giften.
Sea First Foundation First Foundation: (SFF) is een non-profit organisatie in Nederland die wereldwijd opkomt voor het belang en de bescherming van de oceanen en hun fauna en flora. SFF maakt mensen warm voor de pracht en biodiversiteit van het onderwaterleven.
VEGA-LIFE: Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen, tassen en bijvoorbeeld cosmetica. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten die hier aan te pas komen.
Tea and More: Zij verzorgen de liefste en uitgebreidste High Tea's voor bij jouw feest, bruiloft, verjaardag of bespreking. De High tea die Tea and More voor jou organiseert is volledig veganistisch. Ook kun je bij Tea and More heerlijke taarten kopen.
Gut Wudelstein: is het merk voor veganistische vleeswaren, worst en andere veganistische vleesalternatieven.
Charly's All is Fair: biologisch en plantaardig kaasalternatief. Charlotte van Charly's all is Fair: "Ik houd van eten, mensen, dieren en de wereld. Gezellig eten met vrienden en familie, niemand die wordt buitengesloten. Dat is de reden voor mij om puur biologisch en plantaardig eten te maken, zodat iedereen lekker mee kan doen. Ook de mensen met dieetwensen en allergieën. Charly's zijn lekker bij de borrel of in gerechten, plus goed voor je lichaam en minder belastend voor de aarde. Elke smaak wordt met de hand en met liefde bereid. Een mooi Nederlands product waar ik ontzettend trots op ben."
Wilmersburger: Is het 100% plantaardig alternatief voor kaas. Producten van Wilmersburger zijn te koop bij o.a. filialen van Albert Heijn, Jumbo, Deen, Marqt, Makro en Natuurwinkel.
SKINFOODS® Bodycare:
Raw, Vegan biologische lichaamsverzorging, duurzaam en handgemaakt.
Zonder dierenleed en vervuiling van moeder aarde.
Gezond voor je huid zowel als voor je lichaam.
Bonvita: Maakt biologische, vegan chocoladeproducten. In onze recepten gebruiken we pure chocolade of het door onszelf ontwikkelde rijstmelk chocolade. We hebben een uitgebreid assortiment met tabletten, repen, candybars, koekjes, rijstwafels, ijs, chocolade figuren en seizoensartikelen. Alle ingrediënten zijn bovendien glutenvrij en de cacao, cacaoboter en rietsuiker zijn fair trade.

Ons doel is om een lekkere en betaalbare lekkernijen op de markt te brengen die altijd vegan, biologisch en glutenvrij zijn.
Yogi Tea: De verleidelijke, geheimzinnige geur en de overheerlijke aroma’s van de geselecteerde kruiden en exotische specerijen geven iedere YOGI TEA zijn unieke rijke smaak voor een bewuste omgang met lichaam, geest en ziel. Al onze verschillende ,meesterlijk samengestelde Yogi Tea recepten bevatten natuurlijke ingrediënten en laten je met ieder slok heel bewust weer tot je zelf komen.                                                    
CLARK is een klein eenmansbedrijfje dat onder andere sojavrije tempeh en  veganistische kimchi produceert. Deze uit de hand gelopen hobby begon in 2017 in een keukentje in Delft en is inmiddels uitgegroeid tot een klein bedrijfje dat heel graag wil groeien. CLARKS tempeh is net iets anders dan de tempeh die iedereen kent. Die is namelijk gemaakt van sojabonen maar deze tempeh wordt gemaakt van kikkererwten en gele spliterwten. Helemaal zonder soja dus! Naast tempeh maak ik ook veganistische kimchi. Elk pakje tempeh en elk potje kimchi is met de hand gemaakt en wordt met veel liefde en passie verzorgd tot het een nieuw baasje vindt. Kom vooral een keertje proeven!
Clarana: De veganistische zoetwaren van Clarana zijn een ideaal cadeau of gewoon een heerlijke traktatie voor jezelf! De producten zijn bijna allemaal biologisch en helemaal palmolievrij. Goed voor de dieren en de planeet. Blijf via facebook op de hoogte van nieuwe producten en verkooppunten:
Vegros is een veganistische groothandel voor wederverkopers, horeca en grootverbruik. Er is keuze uit een groot assortiment en de leveringen zijn snel
Happy Cheeze is the leading company in Europe, producing artisan raw, vegan cashew-based cheeses. All products are handmade 'with love', in the little German seaside city Cuxhaven. There are five cashew-based cream cheese varieties and six firmer matured cheeses that are flavored with different combinations of herbs and spices. Outstanding is Happy White, inspired by the well known French Camembert, Happy Cheeze created a perfect substitute for this specialty. The entire Happy Cheeze range contains no chemicals, preservatives or artificial colorings & flavorings. There is also a great-tasting selection of raw vegan New York Style Cheeze Cakes; blue cheese, classic and chocolate You don't have to be vegan to enjoy our products.
Veggiedeli was de allereerste veganistische webshop van Nederland en telt inmiddels meer dan 500 verschillende artikelen uit heel Europa, van vlees- en zuivelvervangers tot koekjes en chocolade! Behalve klanten bedienen die al (min of meer) plantaardig leven, laten we graag aan vleeseters zien dat je niets hoeft te missen. Onze internationale producten zijn niet te vergelijken met die uit de supermarkt. Traditionele gerechten kunnen op eenvoudige en soms spectaculaire wijze worden bereidt! Daarbij letten we op smaak, uiterlijk en structuur/bite. Benieuwd? Op VegFest krijg je de mogelijkheid om met onze toppers kennis te maken! Verschillende 'kaasjes', 'worstjes', sausjes en zoetigheden zullen te proeven zijn aan onze stand!
Bij TerraSana houden we van goede voeding. Producten die blij maken. Wat goede voeding is, weten we bij TerraSana al 35 jaar. Bij ons is biologisch écht biologisch. We bereiden veel zelf en zijn altijd op zoek naar de mooiste en meest verantwoorde ingrediënten. We maken voeding waarvan je tot in je tenen voelt dat het klopt. Geen poespas maar pure en eerlijke producten. Wij houden van echt eten, waarmee je iets goeds doet voor jezelf én de wereld om je heen. Samen. Dat is positive eating!
Naduah = 100% home-made en vegan genieten! Ambachtelijke koekjes: van speculaas tot lavendel. Nostalgisch en ook gluten -en suikervrije alternatieven. Kortom: genot voor iedereen.
 
Op Vegfest bied Naduah ook enkele chocolade-lekkernijen van 'confiserie jonas' aan. Wat dacht je van een witte chocolade bonbon maar dan 100% plantaardig?
Nature's Charm produkten zijn 100% vegan 'free from' plantaardige produkten op basis van jackfruit of kokos.

Voor de look and feel zie ook Instagram
Stichting de Nobele Hoeve heeft tot doel: het creëren van bewustwording op het gebied van welzijn van dier en mens, milieu en duurzaamheid. Bewustwording wordt gevormd door educatie op het gebied van dierenwelzijn en veganisme. Hiervoor worden diverse activiteiten zoals huiskamerdiners, vegan proeverijen, lezingen, vegan bed & breakfast, rondleidingen en de verkoop van T-shirts. Stichting de Nobele Hoeve houdt zich ook bezig met opvang en verzorging van een aantal verwaarloosde en/of mishandelde dieren en van de slacht geredde dieren.
The Dutch Vegan Bakery is onderdeel van Het Zaanse Bakkertje. Na veel vraag naar vegan bakkersproducten en met de ambitie voor een groen en duurzaam toekomst is Het Zaanse Bakkertje in januari 2016 begonnen met ontwikkelen van vegan bakkersrecepten. Wat begon met drie vegan producten is inmiddels uitgebreid naar ruim 60(!) producten, allemaal vegan! Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten brood, banket en lekkere tussendoortjes. Onze croissants, gevulde koeken en hartige snacks zijn op elke vegan evenement de superstar! Kijk ook op onze webshop www.veganbakery.nl. Online bestellen kan in heel Nederland en België.