VegFestNL

Op 28 en 29 oktober alweer de 4e editie van VegFestNL. Kom naar het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht en beleef de Vegan Lifestyle. Laat je onderdompelen in de vele sprekerszalen, de filmzaal, de expozaal gevuld met standhouders, muziek en kookdemonstraties. Cateraars die de heerlijkste hapjes voor je bereiden. En dat alles voor slechts €10,- voor het hele weekend! Leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme betalen slechts €5,- (op vertoon van hun ledenpasje).

Wij bestaan 5 jaar en om dat te vieren mag je €1,- per transactie cadeau geven aan een standhouder naar keuze.

Voor meer informatie over VegFestNL verwijzen we je door naar onze website. Klik hier. Bestel je kaartje via onderstaand bestelformulier.

Factuurgegevens


Bedrijfsnaam (optioneel)  

Titel *

Voorletters *

Tussenvoegsel  

Achternaam *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Land *

BTW nummer  

Telefoon *

E-mailadres *

Aantal toegangskaartjes volwassenen en kinderen van 15 jaar en ouder *

Aantal kinderen van 5 tot 15 jaar  

Aantal toegangskaartjes voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (vertoon geldig ledenpasje bij de kassa verplicht).  

Aantal toegangskaartjes voor vaste donateurs van Animal Rights (minimaal € 25,- Euro per jaar).  

Omdat wij dit jaar 5 jaar bestaan, mag jij €1,- per transactie cadeau geven aan een standhouder naar keuze. Per standhouder keren we maximaal €250,- uit en partners van het evenement worden uitgesloten van deelname. Wij zullen het rijtje standhouders regelmatig aanvullen. Staat je favoriete standhouder er nog niet tussen? Dan hopen we voor je dat hij / zij zich snel inschrijft als standhouder voor VegFestNL.

Welke standhouder geef jij je €1,- cadeau?  

Wij zullen je op de hoogte houden van VegFestNL door je de nieuwsbrief toe te sturen. Natuurlijk kun je je daar gemakkelijk voor afmelden als je dat niet wilt. *

Akkoord met de algemene voorwaarden van Vegetafel *

pagina 1 van 3