Nieuwsbrief april 2016

30 april, Vega Single Event Apri

Samen met de Vegetariersbond en Vegadates organiseren wij komende zaterdag het Vega Single Event!

Wij hebben een gezellig groepje mensen, maar inschrijven is nog mogelijk. Wij hebben op dit moment iets meer dames dan heren, hierbij dan ook een oproep aan de heren om zich in te schrijven, Speciaal voor deze bijeenkomst komt Angelika van Eet Lekker Mee voor ons koken!

Schrijf je snel in!

5 juni, Wereld Oceaan Dag

LET OP! GEWIJZIGDE LOCATIE EN NU GRATIS TOEGANG VOOR GASTEN!

Op 5 juni verzorgen wij de Wereld Oceaan Dag voor de Sea First Foundation in The Budget Hotel te Hazerswoude Rijndijk. Maak kennis met de wereld onder water en kom genieten van sprekers, koks, een zeewiermuseum en nog veel meer!

De bus stopt voor de deur, auto's kunnen gratis parkeren en het team van de Sea First Foundation heeft enorm veel zin om iedereen kennis te laten maken met de wereld van zeewier en duurzaamheid.

De nieuwe locatie heet ons van harte welkom en bijna niets is te gek. Het is een geschikt evenement voor de hele familie, zelfs de hond mag mee.

Meer informatie

17 en 18 juni, Picknick in 't park

Op 17 en 18 juni hebben we een vega(n) event binnen een niet vega event in Barendrecht. Speciaal voor de vega's maar ook niet vega's een leuke manier van kennis maken en presenteren. De vega(n) standhouders zullen bij elkaar gezet worden binnen het park.

Wij hopen jullie daar te mogen ontmoeten!

Meer informatie

15 juli, Langste Vegetarische Tafel VIP

Wederom zal de Vegetariërsbond pogen haar eigen record te verbreken. Wij werken regelmatig samen met de Vegetariersbond, mede met het doel ervoor te zorgen dat zij extra inkomsten krijgen.

Het evenement Langste Vegetarische Tafel is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring. Maar, VIP's hebben uiteraard een streepje voor. Zo zijn zij zeker van een plaats aan de tafel en krijgen zij extraatjes!

Wil je weten wat allemaal? Lees meer of meld je snel aan!

31 juli, VegeQ

Kennen jullie hem nog? De VegeQ? Alweer voor het zesde jaar op rij en dit jaar mag Vegenement dit gezellige evenement organiseren. Uiteraard in samenwerking met de Vegetariërsbond. Leden van de Vegetariersbond krijgen dan ook een forse korting.

De VegeQ zal dit jaar plaatsvinden in Het Budget Hotel te Hazerswoude Rijndijk. Als het heel warm weer is, kan er gezwommen worden en we zullen het programma aanpassen op de weersomstandigheden.

Aanmelden en meer informatie

22 en 23 oktober, Veggie Fair 2016, terug naar Landgoed de Olmenhorst

Ken je het nog, dat geweldig gezellige familie evenement? We zijn dit jaar weer te vinden op Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek en deze keer valt het evenement samen met de Appelpluk en de herfstvakantie voor de kinderen. We hebben er alvast heel veel zin in! Zet Veggie Fair 2016 vast in je agenda. De website wordt binnenkort aangepast. Het festival is gratis toegankelijk voor bezoekers!

Meer informatie

3 en 4 december, VegFestNL 2016

3 december in de avond en 4 december overdag organiseren we weer VegFestNL! We gaan weer terug naar de Jaarbeurs Utrecht, dit jaar in het Beatrixgebouw, begane grond.

In de centrale hal komt een modeplein en in de Expozaal zal van alles te doen zijn voor jong en oud. Met de nadruk op jong, want voor de kinderen zal een uitdagende en fijne speelhoek worden gecreeerd! Verder valt te denken aan kookdemonstraties, vele standhouders, diverse congreszalen met interessante sprekers, muziek en nog veel, veel meer.

Reserveer alvast je ticket en meer informatie