Nieuwsbrief maart 2016

Vega Single Event; Zaterdag 30 april

In 2016 organiseert Vegenement in samenwerking met Vegadates en de Vegetariërsbond een aantal single events in Centrum Djoj Rotterdam. De eerste is op zaterdag 30 april. Ontmoet elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Met bordspellen voor de liefhebbers.

Leden van de Vegetariërsbond krijgen €5,- korting!

Informatie en aanmelden

World Ocean Day; 5 juni

Op zondag 5 juni 2016 zal de Sacramentskerk in Breda in het teken staan van de oceaan. Dit is namelijk de door de Verenigde Naties in het leven geroepen World Ocean Day, welke in Nederland elk jaar georganiseerd wordt door Sea First Foundation. Onze sprekers, waaronder Dos Winkel, nemen u met een duik mee naar de mooie wereld van de zee. Vanuit hun passie zullen zij vertellen over het belang van onze oceaan en welke acties we moeten ondernemen om de oceaan te beschermen. Tijdens de dag kunt u genieten van diverse sprekers, kookworkshops van onder andere Lisette Kreischer en een vegan productmarkt. Het hoofdthema van de dag is de wereld van zeewier, maar ook duurzaamheid zal een zeer belangrijke rol innemen.

Meer informatie en inschrijven

3 en 4 december; VegFestNL 2016

Was je erbij? VegFestNL 2015. Wat was het een ongelofelijk feest! En ook in 2016 zullen we er weer een heel mooi evenement van maken! Wil je erbij zijn? De kaartjes zijn inmiddels online te koop.

Ook dit jaar kunnen jullie weer vele standhouders verwachten en natuurlijk zullen er ook weer diverse sprekers komen. Pinar is inmiddels alweer druk bezig met de kookworkshops en we zijn bezig met een daverend kinderprogramma, waarbij ook volwassenen zich even uit kunnen leven. Zet 3 december (avond) en 4 december vast in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Meer informatie en inschrijven