Onze evenementen

1 juli, Vegan Pannenkoekenstand in Ridderkerk

Op 1 juli bakken wij lekkere plantaardige pannenkoeken op de Food- en Greenmarket in Ridderkerk. De markt is niet specifiek Veganistisch, wij willen er een gezellig, betaalbaar, plantaardig alternatief bieden.

Lekkere versgebakken pannenkoeken, belegd met Wilmersburger of andere soorten beleg. Kom langs en kom proeven!

Volg het evenement op Facebook

16 september, VegeQ

De VegeQ zal op 16 september plaatsvinden op Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek.

Meer informatie en kaartjes bestellen: klik hier

16 & 17 september, Veggie Fair 2017

Alweer voor de 5e keer organiseren we de Veggie Fair op Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek! Dit jaar met stiltedisco!

Vijf jaar geleden begonnen we als eerste met een groot vegetarisch evenement. Uniek in Nederland. En met onze trouwe bondgenoot, de Nederlandse Vegetariersbond, hebben we er inmiddels alweer vier prachtige jaren opzitten.

Op een ongedwongen en vrolijke manier presenteren de vele standhouders hun producten. Vegetarisch en vegan leven, het gaat lang niet alleen om eten. Het gaat om een complete lifestyle en die is dan ook volledig terug te vinden op de Veggie Fair. De kinderen kunnen zich op deze locatie geweldig vermaken! We zullen er weer zijn, op de vertrouwde biologische appelboomgaard van Landgoed de Olmenhorst. Kom genieten van de Veggie Fair, de VegeQ en kom de lekkerste appels en peren plukken. We gaan er ook dit jaar weer een groot feest van maken!

En om te vieren dat we al vijf jaar bestaan, kun je ons ook nog helpen een cadeautje weg te geven. Wil je daar meer over weten? Klik hier.

28 & 29 oktober, VegFestNL 2017

De 4e editie van VegFestNL zal wederom plaatsvinden in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar zullen we twee dagen volop vegan feest vieren.

Kom genieten van de vele geweldige sprekers, de diverse bedrijven die zichzelf en al die prachtige producten presenteren, de uitreiking van de vegan awards, diverse kookdemonstraties, een filmzaal, muziek en nog heel veel meer. Ruim 4500 vierkante meter vegan pret. Dat wil je niet missen!

Bestel je kaartje online en steun je favoriete standhouder. Wij bestaan dit jaar vijf jaar en dat willen we graag vieren. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Bestel je kaartje, klik hier.